reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A trzymacie lakiery w lodówce?
takim schłodzonym lepiej sie maluje
takim schłodzonym lepiej sie maluje
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja mam takie pytanie z ciekawości jesteście przywiązane do jakiegoś konkretnego proszku do prania i płynu do płukania czy kupujecie to co jest aktualnie w promocji?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja kupuje persil badz ariel w zelu...a do tego jeszcze plyn jeden do plukania kuschelweich
Ja tez sie ostatnio przezucilam na zele d prania. Wygodniej... i chyba lepsze efekty. Do prania glownie Persil ale i inne jak wpadna w rece, do plukaia zawsze biale butelki tzn. te dla alergikow, prawie bezzapachowe...zadnych kwiatowych zapachow na ubranich czy poscieli nie lubie.
I dolczam sie pytania Mamoota.... tez by mi sie dbry wybielacz przydal.
I dolczam sie pytania Mamoota.... tez by mi sie dbry wybielacz przydal.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A z wybielaczem to mam dwa doświadczenia ostatnio przez przypadek kupiłam taki z Lidla w5 chyba i okazał się rewelacyjny moja lekko poszarzała koszulka stała sie faktycznie śnieżnobiała a drugi który uzywam to taki z amwaya jest rewelacyujny SA8™ Wybielacz do wszystkich tkanin | Amway
reklama
Proszki to w sumie jakie mi w ręce wpadną, a płyny do lukania to też te białe sensitive. Nie lubie intensywnego zapachu wypranych tkanin
Co do wybielania, to zwykle proszę mamę o interwencję, bo ona ma jakieś tam czara mara środki i mi wybiela. Słyszałam Sylwia o tych specyfikach z Liedla - musze wypróbować
Co do wybielania, to zwykle proszę mamę o interwencję, bo ona ma jakieś tam czara mara środki i mi wybiela. Słyszałam Sylwia o tych specyfikach z Liedla - musze wypróbować
Podziel się: