reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Zakupy uwazam za udane...mam pasek,apaszke,t-shirt,bluzke,dzianinowy sweterek,dwa komplety bielizny i nocna koszulke :) tyle mi sie dzis rzeczy podobalo ze szok...Ale po godzinie mialam dosyc! wszystko prawie kupilam bez przymierzania :-D Jeansy fajne znalazlam-ale jak sie usiadlam dwa posladki na wierzchu!!:szok::-D:-D:-D:-D

reklama
:-D:-D:-D:-D extra Pati . ja swoje nowe- wczoraj fastrygowalam, bo na dole wydawaly mi sie o cm za szerokie...i podrzucilam kumpeli do szycia na maszynie(Adama mecze by mi kipil maszyne:-):-):-) ale wcia uwaza, ze to moj chory wymysl i nie bede uzywala:baffled::happy::-D

Sylwia, co tam lakiery - Ty jestem mistrzem jeśli chodzi o ilość posiadanych jeansów tudzież butów:-D
Pati, super zakupy! I masz racje, tyle pięknych kolorów lakierów:tak:

Lakiery nadrobie:-D

A buty i jeansy hehehe lubię kupować teraz rozglądam się za t-shirtami, dzisiaj widziałam kilka ale nie miałam weny zakupowej i nie chciało mi się mierzyc.:-D

No to gon Syla z lakierami :-D ja mam kilka na oku;) musisz jeszcze z 30 kupic :-D
Syla a gdzie najczesciej wyhaczasz jeansy? bo na moja kragla dupe ciezko cos znalezc ...ja wogole mam tak ,ze jak mega mi sie podobaja to nichu-chuuu nie leza...tzn.zjezdzaja na poldupkach ;-)

Ja nie lubię malować paznokci. Nawet jak chodziłam do pracy to jakoś tak mi nie pasowało. Chociaż czasem mam ochotę zaszaleć, jeśli to tak można nazwać :). Póki co marzy mi się fryzjer, pewnie dlatego, że uwięźliśmy w tym mieszkaniu.

reklama
Do góry