reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
[SUP]No to posiadam dwie parz nowzch butow na lato,sukienka i wsio :-)[/SUP]
patrycja24berlin
ja tez...ale wczoraj to mogloby byc lepiej ))
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ale świetna ta marynarka Pati a ta buteleczka lakieru to jaki ma numer? Ja zakupilam 2 pary jeansow w c&a zwykle rurki do tego trampki za kostkę lakierowane i mokasyny. I kilka koszulek na ramiaczkach. A i zakupilam rolki i jeżdżę po wsi na lans
patrycja24berlin
Lans przez wiesc-padlam
Syla ten pomaranczowy lakier jednak srednio mi sie widzi...w butelce ladniejszy... ale za to mam ten pinky i jest cudowny...wogole fajna seria tych lakierow...cena fajna i jakosc tez...
fotki z netu... pomarancz kolor 020 Man Go tango ,a roz 790 Pinky and the Brain
Syla ten pomaranczowy lakier jednak srednio mi sie widzi...w butelce ladniejszy... ale za to mam ten pinky i jest cudowny...wogole fajna seria tych lakierow...cena fajna i jakosc tez...
fotki z netu... pomarancz kolor 020 Man Go tango ,a roz 790 Pinky and the Brain
Załączniki
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati nie ma jak dobry lans po wsi a numer to chodziło mi który z kolei w twojej kolekcji trampki są okropnie niewygodne fuj idą w odstawke
patrycja24berlin
hahaha a ja myslalam ze chcesz nr.lakieru hahaha. nie wiem nie licze juz
tez ostatnio kupilam sobie pomarancz i wsciekly zolty- oblesnie wygladaja na moich paznokiach
Rolki fajna sprawa!
ja w tyg. jka sie juz wszystko upokoi ide do miasta za jakimis sandalami...w ten desen co Pati pokazala...tu nie czuej klimatu, bo wiosennie, ale musze wlasnie na wyjazd do PL obkupic sie w letnie buty/
Rolki fajna sprawa!
ja w tyg. jka sie juz wszystko upokoi ide do miasta za jakimis sandalami...w ten desen co Pati pokazala...tu nie czuej klimatu, bo wiosennie, ale musze wlasnie na wyjazd do PL obkupic sie w letnie buty/
reklama
Wiecie co, te kolory chyba tak dziwnie na paznokciach wyglądają. Ja mam żółty - w buteleczce super a na paznokciach Musiałam pomalować tym pękającym, bo fatalnie wyglądała. Kilka razy próbowałam i za każdym razem od razu zmywam.
Pati, super sandałki.Ja mam kostkę i nieładnie moja stopa w takich paskach wygląda, buuu
Sylwia, może trampki się rozbiją?
Pati, super sandałki.Ja mam kostkę i nieładnie moja stopa w takich paskach wygląda, buuu
Sylwia, może trampki się rozbiją?
Podziel się: