reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ladne!:tak::tak::tak:
u nas tak kichawa pogoda, ze tesknie za Polska! domem...:-(czy tak zawsze bedzie? niby tu oki itd...ale wraca tesknota za krajem...za domem...rodzina, przyjaciolmi.:eek:

reklama
Ale świetna ta marynarka Pati ;) a ta buteleczka lakieru to jaki ma numer? Ja zakupilam 2 pary jeansow w c&a zwykle rurki do tego trampki za kostkę lakierowane i mokasyny. I kilka koszulek na ramiaczkach. A i zakupilam rolki i jeżdżę po wsi na lans;)

Lans przez wiesc-padlam :-D:-D:-D
Syla ten pomaranczowy lakier jednak srednio mi sie widzi...w butelce ladniejszy... ale za to mam ten pinky i jest cudowny...wogole fajna seria tych lakierow...cena fajna i jakosc tez...
fotki z netu... pomarancz kolor 020 Man Go tango ,a roz 790 Pinky and the Brain

Załączniki

• 70610.png
    70610.png
    21,1 KB · Wyświetleń: 37
  • cat_lack_orange_ladyinred_teas1.jpg
    cat_lack_orange_ladyinred_teas1.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 34
Pati;) nie ma jak dobry lans po wsi ;) a numer to chodziło mi który z kolei w twojej kolekcji;) trampki są okropnie niewygodne fuj idą w odstawke;)

tez ostatnio kupilam sobie pomarancz i wsciekly zolty- oblesnie wygladaja na moich paznokiach:eek:

Rolki fajna sprawa!

ja w tyg. jka sie juz wszystko upokoi ide do miasta za jakimis sandalami...w ten desen co Pati pokazala...tu nie czuej klimatu, bo wiosennie, ale musze wlasnie na wyjazd do PL obkupic sie w letnie buty/

reklama
Wiecie co, te kolory chyba tak dziwnie na paznokciach wyglądają. Ja mam żółty - w buteleczce super a na paznokciach:cool: Musiałam pomalować tym pękającym, bo fatalnie wyglądała. Kilka razy próbowałam i za każdym razem od razu zmywam.
Pati, super sandałki.Ja mam kostkę i nieładnie moja stopa w takich paskach wygląda, buuu
Sylwia, może trampki się rozbiją?

Do góry