reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

kupilam sobie w sobote rozowy zakiecik-strasznie mi sie podoba...bialy t-shirt,mlodej trampki,jakies spinki...dzis albo jutro jade w poszukiwaniu letnich butow :)

reklama
a ja wczoraj wrocilam z lekka zniesmaczona:baffled: bylam w centrum handlowym- ale po pierwsze ludzi bylo mnostwo, bo wialo, pizgalo i nikt nie wyruszyl na miasto..a tam wielki budynek/pasazy wiec..no, ale nie bylo nic w promocyjnych cenach..wrecz ceny kosmos bo zmiana sezonu..i to co mi sie podobalo to bylo nie na moja kieszen..a jak cos wyhaczylam w rozsadenj cenie to albo zniszcone, z dziura:szok:..e no jedyne co kupilam to sukienko/tunike i tyle..mialam dzis jechac do miasta bo mamy slooonceeeeeeeeeeee od ponad 3 tyg lalo wiec wiecie jaka dzsis radosc panuje w UK:-D:-D:-Dw Man:-p
ale moja sis ma egzamin i zawiaze ja na niego, bo daleko ma na uczelnie kichawy dojazd, a nie chce by lazila tyle km ...szczegolnie, ze ..opisze na innym watku.
wiec zakupy przekladam na jutro!:-)

a to moja marynarka :)

Załączniki

• hmprod.1.jpg
    hmprod.1.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 28
swietna! tu tez teraz szal na takie marynarki i jeszcze pomarancz i granat-taki zywy jakby ciemny niebieski sa swietne!

U nas tez moda ne oczojebne kolory...ja je od zawsze lubilam :) kupilam sobie jeszcze mega pomaranczowa branzolete i pomaranczowy lakier teraz mi sie przypimialo :-D

z lekka obkupiona:-p

dwa sweterki, getry, bluza, koszulka.
i antyperspirant :cool2:

dla dzieci po parze kaloszy:cool2:

reklama
Wlasnie sobie zamawiam :) a jak odbiore mloda jade jeszcze po jakies sandalki bo juz w balerinach za cieplo ;)

Załączniki

• 2457101060_2_3_3.jpg
    2457101060_2_3_3.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 33
Do góry