reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

A ja (i moj malzonek tez zreszta) jestem fanka Chanel.... i mam kilka buteleczek: Allure, coco mademoiselle i niesmiertelna 5. Zmieniam sezonowo... albo w zaleznosci od potrzeb. Kiedys bylam bardziej zmienna tzn. szukalam nowosci a teraz od kilku lat stagnacja pod tym wzgledem.

A lakieru nie mam zadnego..tzn. kilka probek ale nic specjalnie zakupionego.

reklama
a wczoraj buszowalam po sklepach z mamcia:-)...pokupowalysmy rozne dupsy do domu...i ja sobie jeansy przecierane z cwiekami - rurki;-)

Ja perfum np.Jean paul Gaultier ten clasik uzywam od ponad 10 lat... zawsze musi byc ;) ale lubie miec cos innego-nowego...i wczoraj przypadkiem odkrylam dla siebie nowy zapach...bylam kupic szwagierce krem na urodziny i dostalam 3 probki perfum i w tym Escada-Sexy Graffity-dla mnie super..Psiknelam sie i az Adam od razu mi powiedzial ze ten musze kupic :)

a no i wczoraj kupilam sobie tez lakier do paznokci- gonie Pati:-D:-D:-D:-D(zart)

a dzis poszalalam lekko- wyskoczylismy z A. na male zakupy korzystajac z tego, ze dziadki zajeli sie dziecmi,gotujac obiad;-) i kupilam sobie koszule z river island, spodenki jeansowe, bluzke z nexta, dwie chusty i sukienke (bez mierzenia, bo w przecenie- moglam pozniej oddac, ale jest sliczna i momo, ze za ciasna :-D zostawie -moze schudne, badz dam sis;-). Gracjanowi samochod, Klaudii male organki z mikrofonem.

Ładne zakupy :tak:

A ja wieczorem skoczyłam na zakupy. Kupiłam dwie bluzki w paski. I książki na prezenty dla rodziców.
A Marysia stała się dzis posiadaczką pierwszych butów.

reklama
Do góry