reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

ja ma ok 10-15..tak mysle. Nie liczylam

a dzis bylam na zakupach i niestey Dusi niewiele kupilam, bo tylko ozdobki na wlosy- opaski, gumki, spinki
ale za to Grackowi- spodnie, bluze i dwie bluzeczki

reklama
naliczylam 43szt. ale mysle ze jeszcze gdzies w mieszkaniu po katach znalazloby sie dodatkowych 4-5 lakierow wiec moge powiedziec ze mam ok.50 szt :)

:szok:niezle Pati:-D:-D:-D

a ja kupilam sobie dzis Hugo Boss Orange
[h=1]a Wy jakich perfum obecnie uzywacie?[/h]

Ja mam te :)

Załączniki

• 737052524948_1.jpg
    737052524948_1.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 21
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    6,8 KB · Wyświetleń: 26
  • unnamedk.jpg
    unnamedk.jpg
    5 KB · Wyświetleń: 24
Pati, to ja mam połowę i sama jestem w szoku, że aż tyle:szok:
Rusia skończyła mi sie Lolita Lempicka i używam Mexxa zółtego, bo bardzo lubię i co jakiś czas do niego wracam

Ja niezmiennie Dior Addict 2 w rożnych wersjach i mam także Lolitę Lempicką ale nie używam od dłuższego czasu, Clinique które pasuje mi tylko latem i Dior Pure Poison, ja generalnie diorowa jestem - skończyła mi sie Miss dior Cherie które bardzo lubie

reklama
Do góry