reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
To na jutro prosze o piliczenie -kazdy jak jeden!!! :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dobra i od razu tam porządki zrobię ale ja ostatnio nie kupowałam wiec szału nie ma
patrycja24berlin
naliczylam 43szt. ale mysle ze jeszcze gdzies w mieszkaniu po katach znalazloby sie dodatkowych 4-5 lakierow wiec moge powiedziec ze mam ok.50 szt
patrycja24berlin
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja niezmiennie Dior Addict 2 w rożnych wersjach i mam także Lolitę Lempicką ale nie używam od dłuższego czasu, Clinique które pasuje mi tylko latem i Dior Pure Poison, ja generalnie diorowa jestem - skończyła mi sie Miss dior Cherie które bardzo lubie
reklama
Ładnie Pati :-) Sylwia, a Ty?
Ja niezmiennie eau de Kenzo i Dolce and Gabbana light blue. Próbuje innych, ale te cały czas sa najlepsze.
EAU PAR KENZO | EAU DE TOILETTE | Fragrances for Women, Eau de Toilette, eau de parfum indigo - KENZO PARFUMS | KENZO Parfums International
Sephora: Dolce & Gabbana: Light Blue For Men, D&G Light Blue Fragrance at Sephora.com: Women's Fragrance
Ja niezmiennie eau de Kenzo i Dolce and Gabbana light blue. Próbuje innych, ale te cały czas sa najlepsze.
EAU PAR KENZO | EAU DE TOILETTE | Fragrances for Women, Eau de Toilette, eau de parfum indigo - KENZO PARFUMS | KENZO Parfums International
Sephora: Dolce & Gabbana: Light Blue For Men, D&G Light Blue Fragrance at Sephora.com: Women's Fragrance
Podziel się: