reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Udało mi się dziś kupić 3 bluzki dla siebie. Ale to troche mało, jak na potrzeby: spodnie, ze 2 swetry i zimowy płaszcz/kurtka. Trzeba się będzie poszwedać.

a ja troszke zla jestem, bo obiecalam Klaudii kupic tenisowki czane kupic, rajstopki kolorowe i opaski...niby nic takiego, ale obiecalam ...pojechalam do sklepu, a tam jak nigdy!!! przekladanie towaru i dzial dzieciecy zamkniety:crazy:...kiszka...

kupilam slodycze w ramach rekompensaty:-D

a sobie balsam brazujacy z loreal-a przecena z 8 na 6 f

rusia : ja tak troche nie na temat, ale tylko na tym watku "mam cie" wiec korzystam z okazji :
i jak tam SPRAWA? @ sie pojawila? robilas test? lub zamierzasz robic? :)

tak kochana robilam nawet dwa w 38 i 39 dc. wyszly negatywne a w 40 dc czyli dzis dostalam @!:rofl2:

a co do tej raczki to taki bajer :-D wkladasz kredy do malowania/pisania na betonie i mozesz tym rysowac rowne odleglosci ./..tecze, kola itd...

reklama
Do góry