reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

my 4h na zakupach ...ale kilka siat przynioslkam :-D mloda dostala jedne jeansy i dwie pary legginsow-jedne jeansowe drugie braz,z wstawkami takiego milego material...bluzy,bluzki..ja sobie kupilam czarne skorzane spodnie :-),sweter w stylu ponczo w pasy czarno brazowe,bluzke,legginsy na fitness i kilka bokserek-bluzek...troche bielizny i zapas gumek ;) no i dwa prezenty musialam kupic dla kumpli z przedszkola...co juz chcialam to 30-50 euro-ale takich to prezentow nie robimy drogich w przedszkolu...wiec troche sie naglowilam-w dodatku kazdy inne zainteresowania.. az mnie glowa rozbolala bo latalam jak porabana miedzy regalami... w koncu mloda wybrala i mialam z glowy ;)

reklama
Butki świetne, ale prawda jest taka, że ceny za dziecięce buty są chore:no:
Zgadzam sie w pełni!

Ja ostatnio chłopcom głównie kupuje spodnie na allegro. Bo najszybciej sie zdzierają, a na allegro można dostać prawie nówki za przyzwoitą cenę. Dziś przyszły 2 pary dla Stasia i nie widac na nich śladu zuzycia :-)

no ja ocieplane na allegro nowe też tanio kupuje i w tamtym roku i w tym - sztruksy albo dżinsy na polarze pokupowałam to już tak do 30 zł, nawet za 24 a spokojnie na zimę wystarczą i w sumie tylko na zimę więc nie ma sensu inwestować jakos dużo...

a wczoraj sexowna sukienke - mala czarna mini...boska- kupilam spontanicznie bez okazji, ale korzystajac z okazji:-Dprzeceniona z £45 na £10 f...az grzech bylo jej nie wziac...wbilam sie w nia w domu to az A.kopara opadla:-D:-D:-D:-D:-D tylko teraz pytanie, gdzie ja ja mam zalozyc:-D:-D:-D:-D:-D???

reszta zakupow to spozywka, slodycze, itd...do piatku jestem bez samochodu z dwojka dzieci wiec robilam zakupy jakbym na wojne sie wybierala:-D:-D:-D:-D

reklama
No ja w sumie tez lubie taki wystrzałowe ciuchy chociaż czasami sie wściekam bo nosze je bardzo rzadko i w szafie miejsce zajmuja:szok::-D

poluje teraz na spodnie skorzane czarne i fajne butki i jakos mi to nie wychodzi;)

Do góry