reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

rusia : narazasz sie! ja ci dam na dniach !!!! :) ja juz ledwo zipie a zostaly mi 2 m-ce!!!!! DWA!!!! MIESIACE NIE TYGODNIE!!!!! A nawet 2,5 ale licze na porod wczesniejszy tydzien dwa, tak jak z synkiem :)
powoli dostaje szalu, ale nic, trzeba nogi zeby zacisnac i czekac i dni odliczac ;)
a co do plci to nie znamy :) gin widzial juz w 13 tyg. na usg I trymestru ale my tym razem chcemy miec niespodzianke na porodowce :))))))))))))))) trzymamy sie dzielnie w tej decyzji, cwiczymy cierpliwosc :)
choc oboje mamy przeczucie i jestesmy nastawieni na synka :)

Josephine- nawet nie wiesz jak szybko teraz smignie...:tak:...ja jakbym byla z 3 cim kiedys w ciazy to bym chciala nie wiedziec jaka bedzie plec:tak:...a propo`s ...spoznia mi sie@...:-D

reklama
Kupilam sobie botki takie jesienno zimowe,w kostke,skorzane na koturnie...
chuste,bluzke i bokserke na silownie ;)
musze sobie jeszcze jakies sportowe rzeczy kupic bo nie nadazam prac ;)

Rusia trzymam kciuki...Ja sie boje co bedzie w tym miesiacu-bo poszalelismy..i wyjatkowo mocno nie chce byc teraz w ciazy...chyba sobie tabletki zarzuce...bedzie spokoj. ;-)

Rusia :-)

Baśka, jak chcesz, to moge zmierzyć Wojtka i kombinezon na nim i podać Ci te parametry to sobie porównasz z Karolem. Bo kombinezon rzeczywiście jest świetny.

nie no laski, ja narazie jeszcze mowie nie...w wielkim szoku bym byla jakbym byla:szok::-D...bo niby uwazamy...a jak pow. A.ze od tyg smigam z podpaska i nic to zazartowal, ze to niemozliwe i bylyby podejrzenia,z e nie jego bo on wie co robi...hahaha - glupi zart!:-D:-D:-D ale cieszylibysmy sie...:baffled::baffled:

kupilam mlodemu kamizelke pikowana kurtkowa, 2 bodziaki : 1 chlopiecy i 1 unisex, a sobie kolczyki z perelek i kredke pod oczy baklazankowa bourgeois :) kiedys mieli taki wlasnie bordowawy tusz do rzes, ale juz nie robia... a tak go lubilam...
aha kremy musteli i oliwke do ciala z wyciagiem z migdalow naturalna, bo tak mnie skora szczypie ze szok... ciagnie... nawet kremy musteli nie daja zadnego ukojenia...kurde chyba tym razem sie bez rozstepow nie obejdzie... zalamka :///////////

pati : nie boj zaby, bedzie dobrze na pewno :)
choc ja tam jetsem z atym zeby wkoncu cie dopadlo, bo bedziesz sie jesczze 10 lat migac ;) hihihihihihi

Rusiu życzę powodzenia!
Baśka, te wymiary od kroku to podajesz po zewnętrznej stronie? Ala po wewnętrznej ma około 37, 38 cm. Kupiłam jej kombinezon uzywany, ale jak jeszcze przytyje to będzie problem i w tułowiu będzie za mały.

reklama
kupilam sobie dzisiaj rozowy sweterek, i Klaudii taki sweterek- dluzszy ..a`la tunika..szary z dziewczynka..juz kiedys sie do niego przymierzalam...
a wczoraj kupilam Klaudii kredki z taka raczka, hit dnia:-D- pojechalismy do chorton water park i mloda cale popoludnie malowala..wrzuce zdjecia- mam co wklejac:nerd:

Do góry