reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ale buty zapomnialam dodac- swietne!!! i widac, ze bardzo slolidne- np. ten przod zabezpieczony- nie zetrze sie szybko i w zw. z tym dl. beda wygladaly na nowe! b. lubie te rozwiazanie...

fajne butki i cena niezła:) chociaż o tyle dobrze że w perspektywie nie tylko Wojtkowi posłużą...
my w buty już obkupieni - Karolowi wypatrzyłam zimowe śliczne już we wrześniu (firma Frank Walker, bdb a kosztowały ze 100 tanie niż pewnie za Bartki bym dała bo jesli dobrze pamiętam to ok 170 zapłaciłam), Bartkowi Bartki (niestety musiałam kupić 25 bo po Karolu miałam 24 i 26 z zimowych), jeszcze dokupiłam im w lidlu takie nieskórzane w razie co (ale jakieś texy to są-LIDL)
a wczoraj kupiłam kombinezon dla Karola LIDL niebieska kurtka plus czarne spodnie- także dzięki Mamoot za propozycję obmierzenia ale nie potrzeba:) ta w kratke też łądnie wyglądała ale kurcze ciężko do tego coś dobrać bo to same brązy i beże były więc czarne spodnie nie bardzo (bezowe mi się nie widziały) a i z czapką pasującą byłby problem...także postawiłam na klasykę
jeszcze przez neta Karolowi ocieplane spodnie, Bartek ma po Karolu i jesteśmy gotowi na zimę...może jeszcze ewentualnie dla Karola jak mi jakaś fajna czapka w oko wpadnie bo w sumie z tamtego roku jeszcze może być ale ją już 2 lata nosi i może coś bardziej pasującego do kombinezonu wpadnie w oko, a jak nie to tez będzie ok

Baska mialam do przedszkola w tamtym roku kupione buty mlodej tak wrazie czego wlasnie z lidla i wyobraz sobe sprawdzily sie w 100%...nie przemalkaly,mloda nie skarzyla sie ze w nich zimno i tylko 13 euro dalam :) nie raz juz kupilam tam skarpety czy rjstopy,pizamy i bylam zadowolona...no i najlepsze body modelujace cialo mieli wlasnie w lidlu :))))

Baśka, no to się ładnie obkupiaś. :-) A właściwie chłopców.
Wiem, ze buty nie tanie, ale jak Wojtek przymierzył kilka i powiedział, że w tych sie najłatwiej mu chodzi, a sponsor się zgodził, to żeśmy wzięli. No i tak jak piszesz - jest spora szansa, ze będą dobre na Stasia za 2 lata.
Swoja drogą miałam do wyboru m.in. Bartki za 250 zł, więc mała różnica.

reklama
dzis kupilam Klaudii tenisowki na wf, pizamke, bluzeczke, spinki, gumeczki, opaske, welniane getry, 3 pary rajtuz, 3 pary skarpet(spoongebob- az piszczala jak je zobaczyla ...masakra jak ona go kocha:szok::-D:-Dsobie szalik:happy2: Gracek dzielnie mi pomagal w wyborze i o dziwo grzecznie sioedzial w wozku, gdy robilam zakupy...
aa i kupilam Dusi chusteczki do toalety z serii fiffi niezapominajka- slicznie pachna)

Do góry