reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

:-) dziekuje :-)
baska a ztym brzuchem po jedzeniu to mnie zestresowalas, bo mi przypomnialas moja gafe... pogratulowalam znajomej widzac jej zdjecie... a ona mi odp. ze to na grilu sie najadla i piwkiem popila... do dzis mi wstyd ale no nawet przez sekunde mi na mysl taka opcja ne przyszla... tak brzuszek wystawal!!!!!

pati : u nas miala byc 3-4l ale czuje ze sie na 2-ce skonczy bo juz mam dosyc, brzuszek, czy brzuchol = dosyc!!!! :) i sprowadz mnie na ziemie jak mi sie po porodzie zapomni jak to w ciazy bylo i jak mnie znow "najdzie" :))))

reklama
reklama
hehe
widze ze zaczam sie temat butow jesiennych :) a ja tam nawet o wyborze butow nie mysle, opykam jesien w adidaskach i tym co mam
a o korkach i platformach nawet slyszec nie chce, juz sie w plaskich ortopedycznych ledwo kulam...
tydzien temu byla ikea i normalnie zionelam ogniem, nie wroce tam predko!
mialam kupic mebel dla bajbika i skapitulowalam tyle ludu huku!!!! wiec pojechalismy sie najesc i po zamykane baki na zabawki poldusia :) trudno, mebel zamowie przez internet niech mi przysla do domu

za to na amazonie zamowilam mase ksiazek przedszkolnych, pedagogicznych, psychologicznych i kolorowanek + kilka dla poldusia historyjek i teraz czytam :)
mam juz za soba zakupy do skzoly na szczescie nie bylo tego duzo, plastikowy fartuch do malowania i innych brudzacych kreatywnych zajec stroj gimnastycznyt itp

dla bejbika kombinezonik natalys ale taki wiosnenny na 6 m-cy bo maly mam ( aha sylwia - kolor mdly hihihi), pizamke ciepla polarkowa na 3 m-ce BRAZOWA jakie sinne *******y juz nawet nie pamietam
mlodemu jeszcze troche szkolno-jesiennej garderoby : golfiki cienkie bo juz sie zaczyna robic zimno, sweter cieply na zime, koszulki na dlugi rekaw itp

w poniedzialek urodziny F. nie wysililam sie, nie mialam czasu ani energii.. dostanie perfum chanel i ksiazke
a druga czescia prezentu bedzie koncert coldplay'a na ktory pojdziemy w pazdzierniku o ile sie odbedzie bo bilety mialy byc w sprzedazy a jesczcze cisza ... chcialabym zeby wypoalilo bo 1. F. uwielbia ta grupe, 2. mamy z ta grupa super wspomnienia, nasze oraz te z pazdziernika 2008, gdzie dokaldnie w tym samym czasie i na tej samej sali co teraz ma byc koncert bylismy na coldplay'u a ja siedzialam tam z wielkim brzuchem i leopodlkiem w srodku :) teraz bysmy zabrali na kocnert bajbika nr 2 dokladnie na tym smaym etapie ciazy ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

wogole dzis jak bylam po ksiazke (dla F.) ktorej bezmyslnie nie zamowilam na amazonie to przekonalam sie co bedzie nas czekalo kazdego wrzesnia w starszych klasach .......... Boze jakie kolejki 3 kasy i do kazdej KILKADZIESIAT osob! szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZY PODRECZNIKOW I LEKTUR NIE MOZNA ZAMAWIAC PRZEZ INTERNET?????????????????????????????????????????????????????? toc przeciez to wygladalo jak kolejka do sklepu po ogloszeniu stanu wojennego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aha i jeszcze jedno, najwiekszy grzech mi sie przepomnial... zaszalalam na wyprzedazy ciuszkow Marese... a teraz mam wyrzyt sama przed soba i unikam wlasnego spojrzenia w lustrze hehe... poldkowi czape i szal i 3 ciuszki + 2 skarpetki bejbikowi... i poszlo 90 euro, a to juz po obnizce chyba 50 czy 60% ............... Yyyyyyyyyyy...
na szczescie dojdzie dopiero za jakies 2 tyg to do tego czasu ochlone i cos wymysle zeby sie przekonac ze to byla dobra decyzja ;)

Ostatnia edycja:
Do góry