reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

dwie torebki,spodnie,trampki w kolorze fioletowym ;) i cala armie herbatek poprawiajacych trawienie :-D no i troche kremow,balsamow...jutro chce smignac tu moze cos fajnego wyrwie :)

reklama
pati : pokaz torby!!!! a trampy fioletowe - :-) tez sie na jakies trampki syzkuje, tylko z eja mma duza stope do wzrostu i w conversach jakos na jeszcze wieksza wyglada... a tak lubie trampy... wiec bede albo trampy i chrzanic wrazenia optyczne albo adidasy jakie stakie "miejskie"

sylwia : ja nie mam zadnego kwiatka w domu, nawet bambus nie przeszedl proby :) wszystko zaglodzilam :)

mam juz czesc wyprawki MOJEJ PIERWSZEJ W ZYCIU ( znaczy synkowej) do przedszkola
przyszly kapcie ze skory ze smokiem na gimnastyke, fartuch plastikowy toy story 2 welurkowe cieple pizamki na zime, dokupilam w gap kosuzlke na dlugi rekaw i skarpetuchy choc skarpety nie wiem po co bo ostatnio bralam prze web kilkanascie par ale jakos zapomnialam, no ale dobra, ciezarna wiadomo : problemy z pamiecia i koncentracja
no i puzzle cars + gazetke ( no niestety nadeszla u nasa faza "cars" i toy story, az sie boje co bedzie nastepne, ale obstawiam 90% na spidermana...)
i puzzle Vilac mi sie w promo fajne trafily z drewna to juz tak poza wyprawka przedszkolna
aha i najlepszy lup : w web zamoiwlam etykietki z juz wyszytym iminiem i nazwiskiem do przyprasowania na ubrania, bo wszystko musi byc osteplowane u nas ( U WAS TEZ???)

a z innych newsow : mialam dzis usg polowko i wszystko ok, dzidziulek wazy ok. 700g i ma sie dobrze :)
2 razy 800km w 2,5 dnia zrobilam do gina ale czuje sie U-SPO-KO-JO-NA :)))))))))))))

kolorowych!!!!

Natalia od wczoraj o Tobie myslalam-jak tam-cou Was...
:)))

torebki to moze przy okazji...jedna brazowa-cos ala zamsz-workowata -bym nazwala ;) druga ciemny bardzo granat-skorkowa polaczona z takim rudym brazem...

adzis bylam w ikei i nakupowalam swiec zapachowych, serwettki,nowe uchwyty do szafek w kuchni... ;)

a ja wczoraj kupilam sobeie w deichmann 2 pary butow mamy przecene do 75% off i tak sandalki skorzane z 19,99 na 4,49 i jedne takie buty na obcasie z 19,99 na 3 f ;)))))))))

pati : co to ma znaczyc dopiero od wczoraj myslalas o mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????? a reszte dni????????????? :) hihihihihihihihihihihihii
u nas powoli, kulam sie brzuch rosnie ... nie bede narzekac ale ogolnie to ja formy nie mam i tak jest w kazdej ciazy wizja 3,5 m-ca mnie przeraza i nie ukrywam ze wlacza mi sie myslenie " to ostatnie" :) czas mi tak wolno leci ze mam ochote glowa w mur trzasnac, wypluta z energii... mam ochote bic albo ryczec... no ale co tam trzeba zacisnac zeby i poslady i przetrwac te kilkanascie tygodni!

a co u was???? nie bylo cie dlugo na bb

rusia : ale ceny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja sie cieszylam z jebkow za 20... przecenionych... na dodatek mnie obtarly ze do dzis rana.... hahhahahahhahaha

reklama
Do góry