pati : pokaz torby!!!! a trampy fioletowe - :-) tez sie na jakies trampki syzkuje, tylko z eja mma duza stope do wzrostu i w conversach jakos na jeszcze wieksza wyglada... a tak lubie trampy... wiec bede albo trampy i chrzanic wrazenia optyczne albo adidasy jakie stakie "miejskie"
sylwia : ja nie mam zadnego kwiatka w domu, nawet bambus nie przeszedl proby
wszystko zaglodzilam
mam juz czesc wyprawki MOJEJ PIERWSZEJ W ZYCIU ( znaczy synkowej) do przedszkola
przyszly kapcie ze skory ze smokiem na gimnastyke, fartuch plastikowy toy story 2 welurkowe cieple pizamki na zime, dokupilam w gap kosuzlke na dlugi rekaw i skarpetuchy choc skarpety nie wiem po co bo ostatnio bralam prze web kilkanascie par ale jakos zapomnialam, no ale dobra, ciezarna wiadomo : problemy z pamiecia i koncentracja
no i puzzle cars + gazetke ( no niestety nadeszla u nasa faza "cars" i toy story, az sie boje co bedzie nastepne, ale obstawiam 90% na spidermana...)
i puzzle Vilac mi sie w promo fajne trafily z drewna to juz tak poza wyprawka przedszkolna
aha i najlepszy lup : w web zamoiwlam etykietki z juz wyszytym iminiem i nazwiskiem do przyprasowania na ubrania, bo wszystko musi byc osteplowane u nas ( U WAS TEZ???)
a z innych newsow : mialam dzis usg polowko i wszystko ok, dzidziulek wazy ok. 700g i ma sie dobrze
2 razy 800km w 2,5 dnia zrobilam do gina ale czuje sie U-SPO-KO-JO-NA
))))))))))))
kolorowych!!!!