reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
pati jutro zerkne na kielichy muli mi net
ja tez sie obkupilam po poworcie od lekarza tradycyjnie, w dalszym ciagu unisexy w h&M ;)
no i dla poldusia tez kilka rzeczy w H&M

a na usg ... wszystko dobrze :)))))))))))))))))) z szyjka tez wiec nie ma zadnego problemu technicznego :)))
po prostu mam uwazac na przesilenia no i wrazie co nie czekac, brac nospe

zagladne jutro :)
z tej radosci ze wszystko ok sobie zaszalalam, poszlismy do knajpki na zarcie i wzielam DESER przez parenascie minut nie myslac o moim poziomie cukru !!! a co tam raz nie zawsze i poki co nie mam EWIDENTNIE zdeklarowanej cukrzycy ciazowej, tylko tak na granicy ;)
no i raz nie zawsze :)
to sie usprawiedliwilam - hehehehehehe

kolorowych !

pati : ochlonelas po stracie posta ???? :)
to gadaj co tam ostatnio wyrwalas na zakupach !!!!!!

Ja przed przyjazdemt tu napadlam na H&M: sobie wzielam t shirt w pasy siwy jasny siwy cielny granat i wsciekly roz, sweter-kape bezowy, sukienko-tunike z wloczki granatowa - w sam raz nabrzuch i legginsy ;) a F. 2 tshirty i szalik "wiosenno - jesienny"
a wczoraj kupilam BIO balsam do ciala z maslem karité, odzywke do wlosow Frank provost, bejbikowi sweter + skarpetki tematycznie marinero : bialo granatowe paski :) poldusiowi podkoszulek na przyszly rok bo byl przeceniony, ludzika na motorze z Playmobila i kolo do wody w ksztalcie hipopotamka, boba na glowe tez na przyszly rok ( mega przecena!!!!! wzielam 2 takie same dla kuzynow blizniakow, z t shirtami na 4 lata co wzielam ostatnio bedzie w sam raz prezent na zajaczka jak pojade do PL)

dzis robie napad na sklep z uzywanymi zabawkami i ksiazkami - maja dostawe!!

Josephine, super, że wszystko dobrze!
A tak swoją drogą, to podziwiam- ja jakbym tyle rzeczy kupowała, to już dawno nie miałabym gdzie nogi postawić w mieszkaniu :-D

kasia : dzieki! teraz nastepna wizyta 24.08 Oby bylo dobrze!!!! :)

No w pokoju malego to czasem jest problem zeby postawic noge... hihihihihi Ale mam dosc pojemny mebelek choc niepraktyczny ( kurz, niezamylkane polki, same kwadraty otwarte na pudelka lub luzno do polozenia) i w nim + kosz na zabawki sie da rade wszystko ogarnac.
No i na wieksze rzeczy , takie rzadko uzywane, wymienne, tak jak pisalam zapozyczam metry kwadratowe u tesciow... ;)

dziewczyny zasapie sie .. jak goraco.... nie na mnie lato a juz na pewno nie w ciazy... byle do pazdziernika!

grubasny sweter z kapturem i futerkiem podszyte : kapture rekawy Zara, sweter w jesiennych kollorach pasy : bez brazy rozne i corail naf naf, butki plaskie nude w szpic andré, naramki zwykle esprit :) i 30ml My Insolence Guerlain :)))))))))))))))))))))

a mlodemu ostatnio w zabawkowym uzywanym ksiazki i gry
od babci dzis ksiazeczke i miecz z wycieczki do carcasonne drewniany vilac, os szwagierki tematycznie : lego zamek smok rycerze ito :)

zachorowalam na swetry w pasy w jesienne kolory, jeden byl super w kookai brazy bezepasy jak ten moj ale przelamane pasem ostrego pomaranczu!!! zakochalam sie ale cudo 90 euro!!! powstrzymalam sie, bede na niego polowac na przyszlych przecenachw styczniu :) kocham takie kolory, moda moda ja takie moge nosic caly rok :)))))

i na web zamowilam sweterek uwaga uwaga : przeceniony na 12 euro a cena wyjsciowa... 129!!! i dla poldka sandalki na przyszly rok puma, za 10 euro :) z 35 takie zakupy to lubie :)
szkoda tylko ze dzis mi sie wszystko z nowej kolekcji podbalo, co co juz traci jesienia i chandra :) ale temu sweterkowi kookai nie odpuszcze!!!!! poczekam i znajde! hyhy

Ostatnia edycja:
reklama
sobie koszulke-sweterek ( taka jakby z dzianinki) CAROLL przeceniona z 60 na 16,20 :)
mlodemu 4 t shirty i 2 kamizelki cieplejsze zeby mu brzuchola nie przewioalo jesienia i zima

Do góry