reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

hehehe napewno nieujawnilas wszystkich fotek...to normalne ze ona sie wgrywaja na progrem..ale to pewnie dlatego ze nie zaznaczylas zeby tylko wybrane foldery wgrywalo..no i zanim cokolwiek zrobisz musisz utworzyc album...a to wymaga wybrania zdjec...wgrania...i zawsze sprawdzasz co wgralas ;)

reklama
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
No ale akcja byla niezla, dawno juz takich obrotow nie mialam jak wtedy wokol komputera i F. hahahahhaa
az mi sie wesolo zrobilo na wspomnienie o tym hehe :)

Wczoraj zabalowałam i zdjęć ni ma;)))))) nawet w kominku paliłam bo zimno było, dzisiaj jade po szklanki, kieliszki i rozejrzeć sie za obrazem w dużym formacie na mój śliwkowy przedpokój.

Josephine a Ty dupę w troki pakuj i do lekarza a nie czekasz;) nooooo Pati dobrze gada - polać jej!!!!

zrobilyscie lacznie z F. i tesciowa nagonke na mnie :)
bylam u lekarza, dzidzia i szyjka ok. zrobili wymaz i posiew moczu - zobaczymy jak wyniki
mam brac nospe 3 razy dziennie i tyle... troche sie uspokoilam ale tylko troche...

za to ulzylam sercu i odciazylam mysli w internetowym sklepie zabawkowym :)
mam juz prezenty na mikolajai czesc na urodziny i na gwiazdke :) i nawet 2 *******ki dla dzieci kolezanek ( ur. w czerwcu i druga ma termin na sierpien)
stronka muli bo ostatni dzien mega wyprzedazy ale postraam sie wkleic linki

1. Charly l'ourson pour enfant - Eveil et jeux

2. Hochet ourson en bois - Djeco - pour enfant - Eveil et jeux dwa te smieszne ryjki jeden "sobie " zostawie ;)

3. Hochet poule en bois - Djeco - pour enfant - Eveil et jeux

4. klocki bo ja klockow i puzzli fanka :)
Kataboom pour enfant - Eveil et jeux

5. gra 'ptaki'
Coco des îles pour enfant - Eveil et jeux

6. QUIZ jungla
Cherche et trouve dans la jungle pour enfant - Eveil et jeux

7. karty puzzle :
Jeu de cartes - Wokabi et ses amis pour enfant - Eveil et jeux

8. karty gra : Jeu de cartes - Chat alors ! pour enfant - Eveil et jeux

9. gra towarzyska "buty ogra"
Le loto des chaussures pour enfant - Eveil et jeux

10. puzzle 3 male swinki :)
Puzzle les 3 petits cochons 24 pièces - Djeco - pour enfant - Eveil et jeux

Ostatnia edycja:
Fajne zabawki ale tak mnie intryguje gdzie ty to wszystko magazynujesz?
haha no wlasnie :)

A mi dzis przyszedl wieszakna garderobe... jak sobie podatek doliczyli to wyszedl o polowe drozej jak mial..komoda nie przyszla...juz mnie strzela powoli...nie wiem czy dojdzie,czy wogle nie ma...zero info... A wroci to dryndnie... zamowilam jeszcze sobiue pojemniki do mrozonych kieliszkow...wlasnie nalalam wody i sie mroza ;) do tego jakis dobry likierek musze kupic...

sylwia : no w domu, a co sie znudzi to albo w boxie albo w piwnicy... a co za male na dzieci lub za pojemne u tesciow hyhy
jestem specjalistka przechowywania ubran u tesciow, tesciowa przyjezdza z 1 walizka, wyjezdza z 2 :)
nie wiem czy jej sie to podoba, ale domowic za bardzo nie ma jak w dwoch chatach po 180 i 200m a jeszcze tzrecia po babci stoi i czeka na wyremontowanie.
Niby nic nie mowi,bo co ma powiedziec jak maja miejsca pod dostatkiem??? ale mysle ze strzela ja jak ma wiezc walizy.... albo pozniej przywiezc... bo jakos na bardzo usmiechnieta bxwtedy i radosna nie wyglada ;) "MACIE TROCHE MIEJSCA? TO MY TEGO WSZYSTKIEGO CHOMIKOWAC NIE BEDZIEMY W NASZYM MIESZKANKU :)" hihihihiihihhiihihhihi wredna jestem, wiem... :)
do etsciow oczywscie daje to, co posluzy dopiero " za kilka lat" - czylmi np teraz beda mi zwozic sprzety "noworodkowo-niemowlece" no i oczywiscie za male poldusiowe ubrania, nie zalegaja u nas
za to zabawki sa u nas, jak nie w domu to wlasnie w boxie, piwnicy, wymieniam na biezaco, bo poldek w sumie nie ma takich ktore rzucil w kat i sie nimi wogole juz nie bawi... poki co bawi sie wszystkim co ma

pati : pokaz foto na kielichy. to sa takie jak w ice barach ???? :) fajne to musi byc
za to z podatkiem nie kumam... to nie byl juz wliczony w cene????

wrzucam w biegu zdjecia moich ubranek o bardzo zywych kolorach, specjalnie 4 sylwia ;)
lakiery kapcie i podomki sobie darowalam chocby to troche ozywily.... hehehehehe znaczy tylko lakiery, bo restza tez mdla :)

uciekam na obiad prysznic i sie szykowac na tgv
o 16h3O jade do paryza, 3majcie kcoiuki zebym dotrwala 30min autem do dworca bez hafta... wczoraj mnie w aucie "ruszylo" i na kibel dopiero polecialam o 2h30 w nocy.... masakra jakas... ja chce juz jakies +12 tygodni !!!!!!!!!!!!!!!!! prosze!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry