sylwia : no w domu, a co sie znudzi to albo w boxie albo w piwnicy... a co za male na dzieci lub za pojemne u tesciow hyhy
jestem specjalistka przechowywania ubran u tesciow, tesciowa przyjezdza z 1 walizka, wyjezdza z 2
nie wiem czy jej sie to podoba, ale domowic za bardzo nie ma jak w dwoch chatach po 180 i 200m a jeszcze tzrecia po babci stoi i czeka na wyremontowanie.
Niby nic nie mowi,bo co ma powiedziec jak maja miejsca pod dostatkiem??? ale mysle ze strzela ja jak ma wiezc walizy.... albo pozniej przywiezc... bo jakos na bardzo usmiechnieta bxwtedy i radosna nie wyglada
"MACIE TROCHE MIEJSCA? TO MY TEGO WSZYSTKIEGO CHOMIKOWAC NIE BEDZIEMY W NASZYM MIESZKANKU
" hihihihiihihhiihihhihi wredna jestem, wiem...
do etsciow oczywscie daje to, co posluzy dopiero " za kilka lat" - czylmi np teraz beda mi zwozic sprzety "noworodkowo-niemowlece" no i oczywiscie za male poldusiowe ubrania, nie zalegaja u nas
za to zabawki sa u nas, jak nie w domu to wlasnie w boxie, piwnicy, wymieniam na biezaco, bo poldek w sumie nie ma takich ktore rzucil w kat i sie nimi wogole juz nie bawi... poki co bawi sie wszystkim co ma
pati : pokaz foto na kielichy. to sa takie jak w ice barach ????
fajne to musi byc
za to z podatkiem nie kumam... to nie byl juz wliczony w cene????
wrzucam w biegu zdjecia moich ubranek o bardzo zywych kolorach, specjalnie 4 sylwia
lakiery kapcie i podomki sobie darowalam chocby to troche ozywily.... hehehehehe znaczy tylko lakiery, bo restza tez mdla
uciekam na obiad prysznic i sie szykowac na tgv
o 16h3O jade do paryza, 3majcie kcoiuki zebym dotrwala 30min autem do dworca bez hafta... wczoraj mnie w aucie "ruszylo" i na kibel dopiero polecialam o 2h30 w nocy.... masakra jakas... ja chce juz jakies +12 tygodni !!!!!!!!!!!!!!!!! prosze!!!!!!!