reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
kupilam moje pierwsze serum na 25+ z Orlane
no i krem do rak shiseido
teraz koniec kosmetykowego szalenstwa, uzupelnilam zapasy na jakis czas

tak taka pianka-no ja jestem zadowolona...wieczorem to wklepuje...bo w dzien sie slizgam na wszystkim :-D bo mi sie nogi poca...zawsze mam mokre...tak samo jak rece i w lato niezbyt jakies kremy moge uzywac...a zapach przyjeny :)

reklama
hejka

sylwia : mi na stopy A ZWLASZCZA LATEM jak sa naparwde poszarpane i mega suche najlepsza zwykla neutrogena!!!!!! a najlepiej konska dawka na noc i bawelniana skarpetka :)

ja wczoraj poszalalam jak znajde kabelelek to wkleje fotki
ale sylwia znow mnie opierdzieli za mdle kolorki :)

kupilam mlodemu koszule, bejbikowi : swterek 'kape' w moim kochanym kolorze taupe, biale spodenki "smerfy" z weluru, pizamke welurkowa siwa z kolnierzykiem retro :) body cale biale, cale siwe ( klasyka do polacznia z innymi ciuszkami), skarpetki : biale bezowe i brazowe :)

sobie sweter siwy-corail, gatki podomki bawelnialne, kapcie na porodowke, i teraz najlepsze : 2 pary majtow koronkowych i 2 staniki koronkowe zupelnie nieporodowkowe ;)
chyba mi ciaza zaczyna wychodzic nosem, bo takich to nawet z lenistwa parszywego na codzien nie zakladalam zanim mialam foczy brzuch :)

i zele pod prysznic na aromaterapie : kolekny litchi i melon tym razem oraz 2 lakiery do paznokci : wsciekly roz i taki jakby zielono-zolty dziki na lato :) i cien do oczu w "piasku" czy nie wiem jak to nazwac ... brazowo swiecoacy taki ...teraz tylko trzeba sie zmotywowac zeby malowac ;)

poza tym krem do rak PO PROSTU SUUUUUPER
serum sie jeszcze nie wypowiadam bo za wczesnie, ale jak narzeie wydaje mi sie ok...

Do góry