reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
u nas sie drzwiczki ulamaly-teraz sobie przypominam-ale tam cos sie wykrecilo czy jakos-i tez groszowa sprawa... raz zastrajkowala-blad sie pokazal ale ruszyla dalej i do dzis w ciaglym biegu :-D

pralka : amrki nie polece bo sie na tym nie znam i tez nie lubie tego typu wydatkow zakupow
ale sie wypowiem na temat suszarki : mialam jak byslimy w londynie 3 m-ce w zeslzym roku i suszarka popsula mi kilka ubran
pewnie ze delikatniejszych swterekow lepiej bylo nie wkladac, ale ogolnie panuja opinia, ze nawte normalne rzeczy, do prania 40 stopni, bawelna itp - przy suszeniu DUZO szybciej wygladaja na podupadle i znoszone... ja po tym co mi sie stalo z ubraniami w londynie nie uzyje juz nigdy :) wole sobie nawet w zimie poczekac 2 dni az wyschnie

a jak wolno schnie to jest dobry argument na to zeby kupic wiecje ubran, bo potrzeba wiecej zmian ;)

pati : ty widze fajne "ochoty" masz... jak ciebie na paski hermesa bierze :) w ciazy nie jestes? ;)

pati : to lepiej nie zachodz, wole nie myslec co to beda za zachcianki jak bedziesz w ciazy ;)

maly wstal, uciekam na podwieczorek i jedziemy na zakupy
wroce to sie pochwale lupami, o ile bedzie czym... bo zakupy z dizeckiem... moze bedzie jak ostatnio ze wroce z piana na ustach i nawet o pascie do zebow zapomne ;)

udalo sie :) nawet bysmy z 30 jak nie 60min wiecej mogly zostac gdyby nie to, ze o 19h00 zamykaja cale centrum :)

udalo mi sie kupic : sukienke na ramiaczkach, 2 bluzki na cieniutkich ramiaczkach pod biustem luzny tunikowy material z miejscem na brzuch, szorty w kolorze starego rozu, legginsy ciazowe

i kropkowi zestaw do szpitala na po porodzie, w kolorze unisex :) pizamka welurkowa i czapeczka do kompletu delikatny bezowy z koala cappucino i przesyzwana wlasnie taka ciemniejsza nitka
oczywiscie w tym dziwnym kraju nie robia promocji i wyprzedazy na wszystko co new born i 1 miesiac, oraz biale seria "na porodowke" wiec za ten 1 ciuszek i czapeczke zapalcilam prawie tyle samo co za moje wsyztskie!!!! (skandal) ale co tam... kropkowi tez sie nalezy :)

edit : opracowalam wkoncu jak dziala aparat tesciow wiec kilka fotek wklejam :)

Ostatnia edycja:
pati : wkleilam to co rozowe rozowe i jeszcze raz rozowe :) hahahahahahahhaa spodenusie uwielbiam, moglabym z nimi spac
a brzuch czekalam calych 18 tygodni, wkoncu pozbylam sie moich wkleslosci :) przekroczyl linie zeber TO SIE CHWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLEEEEEEE :)

reklama
Do góry