reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Zaliczylam poranne zakupy-musialam warzyw dokupic bo dzis proteiny z warzywami.. zakupilam tez herbate pokrzywowa bo slyszalam ze pomaga pozbyc sie wody... wiec bede sie odwadniac :-D i tak przy okazji wzielam blyszczyk,tusz do rzes,lakier do paznokci... ;)

hej
dziex za komplementy a brzuszek dodam wiekszy niz w 1szej ciazy na tymp etapie ;)
ja tu sie ciesze z moich wypuklosci a wy ze chudzina, eeeeee nieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! sliczny ciazowy brzuszek

sylwia : a co nie lubisz mdlych kolorow ? :) nie, nie wszystko, ale na pewno wiecej mam kolorow delikatnych niz razacych rozow czerwieni i boj sie boga pomaranczy drogowej,
juz bardziej wole pastele brazy i siwe niz typowe dzieciece "polskie kolorowe ptaki" : duzo kolorow, oczejebnie i naraz w zestawie :)

pati : mam kolezanke co urodzila chyba 3 tyg przed terminem, jakos juz tak "bezpiecznie"a brzuch miala moze z 3-4cm w przod wiekszy niz ja :) az nie do uwierzenia!!!!!!!!!

nie nie to ze nie lubię, pytam z ciekawości, ale w sumie jak dla dziewczynki to chyba nie umiałabym się zdecydować co kupić.
Jeśli chodzi o chłopięce ciuszki to wolę zdecydowane kolory choć nie oczojebne;)))) ale to pojecie względne.

a ja lubie moja mloda w oczojebnych kolorach-razacych pomaranczach,zieleniach,turkusach,fioletach -ale nie tez takich moze jak keidys dresy ortalionowe :-D

ja ogolnie nie przepadam za takimi pastelowymi rozami-jak juz ma byc to wscieklejszy...albo wtedy w polaczeniu z siwym badz brazem...

osobiscie uwielbiam takie polaczenia jak teraz na czasie-pomarancz plus roz-soczyste wszystko oczywiscie :) albo pomarancz czy roz z fioletem badz takim ni to turkus ni wpadajacy w zielen :)

a ja to sie wogole zarzekalam ze rozu nie kupie a juz mam spora kolekcje - a na dodatek jeszcze nie wiem czy dziewcyznka czy nie , hahahahahahaha :)
ale przyznam ze polaczenie stary lub delikatny roz z brazem uwielbiam :)

a ty sue pati z dresow oratlionowych nie smiej, bo w takich pomykalam na kortach i pod domem do calkiem pokaznego wieku hahahahaha i wlasnie w turkusowych oczywiscie jeszcze z czyms tam przemieszanych

sylwia : kolorki mocne te zmi bardziej do chlopca pasuja, moze dlatego ze u dizewczynek robia duzo wzrokow, apliakcji, dekoracji typu falbanka kokardka i jak s amocne kolory do tego to sie robi naparwde MOCNO I DUZO :)

ja w szoku jestem, kilka m-cy temu zkilkwidowalam konto na fb bo ktos mi sie wlamal ( wkejal nie moje, usuwal moje fotki) i wczoraj sie kopnelam i z przyzwyczajenia wpisalam na fb ( mam konto na fikcyjne nazwisko zeby u3mac kontakt z tymi co nie maja nk) wklepnelam odruchowo stary mail i co sie okazalo...?????????????
OTWORZYLO MI MOJE STARE KONTO!!!!!!!!!!!! Wszsytko tak jak bylo, znajomi, komenatrze itp!!!!!!!!!!!!! Jakas paranoja, zaczynam sie bac internetu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry