reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
no ladnie...:))))))))))

ja dzis z sis bylam na zakupach...ale nic sobie nie kupilam- za to sis sliczny plaszczyk wiosenno-jesienny -panterka 3/4 rekaw.

pozniej bylismy na salatce, wpadlysmy do mnie na kawke, dalam jej papiloty, bo ja juz nie uzywam i sweterek i zawiozlam ja do pracy- calkiem mily dzien:):)
po poludniu wystawialam rzeczy na allegro.

i kupilismy Gracuniowi rowerek przez internet.

a ja chcialabym jakis zegarek...moze podsuniecie mi cos antyalergicznego, ale eleganckiego? chcialabym zloty, ale to moze kosztowny interes i zazyczylam sobie na 10 rocznice slubu(strzeli nam w marcu;P

rusia : 10 lat slubu czy zwiazku? o w morde jeza!!!! przepraszam z etak pytam wprost ale ile ty masz lat? bo mysle ze jestesmy w poodbnym wieku a ja mam za 4 dni 2ga rocznice slubu :)

zegarek : ja wole sie nie odzywac bo moj maz mowi ze mam bezguscie w kwestii zegarkowej ( i nie tylko)
pare dni temu sobie zamowilam nowy ale przemilczalam, bo nie wiem czy go nie oddam... zwatpienie mnie naszlo, zobacze jak wyglada na rece jak przyjdzie

ale na 10 rocznice kochana to ja bym sie nie szczypala, tylko zazyczyla sobie cos LADNEGO I PORZADNEGO zeby nie powiedziec chamsko DROGIEGO ;) ( choc dla mnie to est oczywiste skoro ladne i porzadne ...hihiihihihihihhi)

jaki styl lubisz? ja zamowilam taki zwykly prostakatny z czerwonym paskiem ( nie moge nosic bransolety wszystko za luzne, nawet w pasku robie dodatkowa dziure u zegarmistrza/szewca)

hehe - 10 rocznica slubu, w zwiazku teraz w sierpniu strzeli nam 13 lat:)))))))))))
Josephine- jestesmy w podobnym wieku, tylko, ze ja i moj A. w bardzo mlodym wieku, wbrew wszystkim i wszytskiemu hahaha:))))))mlodzi gniewni:pi uparci:DDD mega zakochani ...no i tak sie stalo, ze poki co to byla trafna dezycja:p i udowodnilismy swiatu, ze sie nie mylilismy :p

chcialabym cos eleganckiego, klasycznego...ewent. jakas blyskotke:p

reklama
Do góry