reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

Rusia a probowalas triku z bezbarwnym lakierem do paznokci? to tez dobry sposob by zwykla bizuteria nie czarniala...mam kumpele ,polecilam jej i np.paski juz ja nie uczulaja :)))

reklama
robilam to, nadal czasem tak robie.....w ostatecznosci moze byc, ale lakier odpryskuje i czesto bezbarwny-wiec nawet nie iwesz kiedy i swedzi i krosty;/...

doszly naraz dzisiaj wszystkie 3 paki - szok :) mile zaskoczona :)
wszystko zostaje, mlody okupiony w skarpetuchy puma we wszelkich mozliwych kolorach, ja tez

moja kurtka i bluza columbia rozmiar OK, pozostaje miec nadzieje ze mi brzuch i ramiona sie w ciazy nie rozejda do wyzszego rozmiaru ;)

no i doszedl moj zegarek D&G ktorego tak sie obawialam ale juz zostaje ZE MNA :)
zadna wielka moda bo to mnie duze, bransoletkowe niestety nie pasuja a juz napewno nie wielkie okragle ktore uwielbiam, zwykly dosc waski prostokack ze srebrnym tlem, minimum oznaczen itp pasek malinowy, delikatny i drobny do mojej raczki 12 letniego dziecka :)
Jestem zadowlona :)))))))))))))))))))))))))))))))))

no i znalazlam prezent na komunie kuzynki, zrobili wyprzedaz princesse monte carlo i wzielam jej wisiorek na lancuszku : pojedynczy maly diamencik w oprawie z bialego zlota
mam nadzieje ze sie spodoba i ze focha nie ebdzie, bo bluza i plecak lub torba PUMYczy roxi ktora uwielbia kopiujac swoja nastoletnia siostre wynioslaby taniej!

Moze mnie ktos oswiecic jakiej marki moga byc te paski?

Załączniki

• a3f5972b0012515c4de4bff2.jpg
    a3f5972b0012515c4de4bff2.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 30
no i valentino-a wczesniej jak szukalam to jakos nie moglam potwierdzic podejzen co do marki bo jakos wszedzie pisemnie valentino a nie to V w O ;) a teraz wpisalam onlinesop i ...i walnelam sie w dekiel ze wczesniej nie znalazlam :D aczkolwiek paska na stronie nie maja...

jak wy tam cokolwiek widzicie???? :szok:
ja nie widze absolutnie zadnego logo, a 2 tyg temu bylam u okulisty, wzrok w ciazy jak zwykle polecial ale z miopii -0,5 na -1 wiec to tak czy owak niby malo hahahahaa :-D

reklama
kupilam sobie nowy perfumik-mochino funny-przez przypadek jakos napotkalam po dlugim czasie jakis perfum ktory mi wpadl "w nos" :-D do tego kredka-eyeliner lancoma,bluzeczke a mloda dostala pistolet na wode ;))) i dinozaura...

Do góry