reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Rusia, ma metalowy dekielek pod mechanizmem zegarka ale mnie nie uczula, chociaż większość stopów tak. Możesz zawsze spróbować bo jest na nie satysfakcja gwarantowana albo zwrot kasy, czyli jak cos nie teges to oddajesz i masz gdzies.

Pati fajny ten pasek ale ja dla spokoju wewnętrznego nie sprawdzam ile kosztuje.

a ja mam ochote sie ladnie ubrac w niedziele jak bedziemy w pradze na kolacje :) w sukienke :) obcasy... a w sobote chce tanczyc :) juz wybralam nawet club :)))))))))))))))))))))))))) koniecznie chce tam byc i na tym ich tarasie wypic pysznego drina :)))

bylam wlasnie z Adamem wysprzatac Audika...za kilkanascie minut juz nie bedzie nasz :( nawet dzis do niego przemowilam i podziekowalam mu ze bezpiecznie mnie wozil :) mam straszny sentyment do tego auta...bo to pierwsze auto na ktorym nauczylam sie jezdzic i ktore sprawialo mi wielka frajde:)
teraz bedzie jezdzil po drogach w Chorwacji :)

reklama
Do góry