reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati te duzo lepsze niz te poprzednie..jak dla mnie.

A co do cen kosmetykow to tez czasem mnie zadziwia cena na opakowaniu. Tyle, ze czasem warto a te do oczu sa jeszcze wyjatkowo wydajne. Ja ostatnio zaszalalam i maz mi przywiozl niezla pake z usa (ciagle taniej niz w Europie a juz szczegolnie Szwajcarii).
No i dzieci obkupilam online w moim ulubionym j.crew:-) Sobie tez co nieco wrzucilam do koszyka i w sumie na liscie mam tylko buty. I tu jest niestety pies pogrezbany bo ja butow jakos kupowac nie umiem. Kupie jedne i chodze az sie zedra i ciagle narzekam, ze przydaly by sie jakies na zmiane. Tylko szukac mi sie nie chce...i jakos nic nie wpada w oko. I nawet nie wiem co sie nosi.....

Fusik ja tez lubie raz i porzadnie....wiec tak hurtowo to mi sie bardzo podoba. No i z meza moze rzeczywiscie bedziesz miala miala zakupowa pocieche ;-) Moj sie w tym aspekcie nie wyrobi bo zupelnie go te rzeczy nie zajmuja.... choc niedawno zaskoczyl mnie prezentem (a to akurat zdarza sie raz na kilka dobrych lat..mam tu na mysli prezenty samodzielnie przez niego wybrane:-))

reklama
fusik : jak mozna wydac prawie 3 stowy w lumpku? hahahahahahah :) niezle !!!!!!
nie no, super! tez jak mam okazje i juz sie dorwe to mlodemu biore na zapas, tylko ja nietsety okazje mam 3 razy w roku :(

pati : buty L. super! ale nie chce znac ceny ;) tak sobie mysle, dla takich to moze bym sie przelamala i nawet pomykala w kilkunastucentymetrach z mina jakbym byla w camperkach :)
a krem pod oczy : chyba najdrozszy z kremow, niestety ale wydajny
ja uzywam malutkiego hydradior diora, teraz zmienili na hydra life ta serie, ponoc "ulepszona" ale jeszcze nie probowalam bo mojego nie moge zmeczyc od roku
i niby taki maly a wystarcza na dlugo ( fakt ze czesto przeplatam innym, probkami itp ale nie codziennie czy co 3 dni!) !!!
a w suumie po otwarciu data waznosci zazwyczaj 12 m-cy i ja sie pozniej wkurzam i zastanawiam jak mam w okolicach roku jeszcze 1/4 czy 1/5 ze po cholere takie duze jak sie marnuja! bo pewnie w 14 m-cu juz nie dziala jak powinien :)
a teraz nastepny kupilam sobie jakis cza stemu occitane de provence, dopieor go sprawdze

wczoraj przyszla paka moulin roty i znow brakowalo 1 rzeczy : i akurat oczywiscie prezentu na imieniny synka (2.04) !!!
bez komentarza...
a ja dzis zakupy ambitne intelektualne : zamowilam znowu ksiazki, sobie i mlodemy :)
przyjda za 2 dni :)

rusia : usmialam sie z klaczy :)

ja nie mam problemow ogolnych chodzenia na obcasach...nawet po kilku koktajlach :-D gozej tylko ze po czasie aczynaja bolec...te buty to mi sie MEGA podobaja...i warte tej ceny :-)

no pati buty fajne :) a cena... kurde jednak bym troche stres miala ze tyle stowek wyjmuje z porfela na pare butow... ktore w nastepnym sezonie beda niemodne... jak mam juz zaszalec to wole torebke, wolniej to pedzi i sa modele klasyczne, ktore sa kultowe i nie zmieniaja sie przez wiele lat (specjalnie) ale buty... sama nie wiem
choc jakbym miala takiego fizia na pukncie butow jak ty, albo jak ja mam na punkcie torebek to bym pewnie czula ze robie super inwestycje i reka by nie zadrzala :)

syla : fajne, wzory i kolory jak od pucciego :)

bezowe fajne : ale jak nude to wole amtowy, zamszowy, nie z polyskiem

Ostatnia edycja:
Natalia takie szpile to klasyk-obojetnie czerowne,czarne czy bez-w tych czasach jueszcze dluuugo beda modne :)
ne Nude juz tez Syla ogladalam...ale te krokodyle mi sie bardziej podobaly...juz jakiis czas temu je wlasnie u Muchy pierwszy raz widzialam...wogole lubie jej wszystkie buty od C.L ;)

Te co pokazalas fajowe :) takie wiosenne...do jeansow,katany... :) ale i w iinym wydaniu tez beda pasowaly :)

reklama
Pati mi też sie podobają te co miała Mucha ( swoją droga nie trawię tej panny) ale cena którą pokazała Sylwia na allegro coś mi nie gra :-(

Do góry