reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Kasia, przecież porządek musi być
no własnie ja nie mam kolezanek z młodszymi dziewczynkami, z chłopcem tak i po Danielku daje koleżance ubranka, ale po dziewczynce ? cos tam udało mi się sprzedać ale nie wiele bo nie mam czasu robić zdjęc i wystawiać, teraz zrobilam duza pakę i wystawiłam jako calośc zobaczymy
chciałam oddać do Caritasu w łodzi ale tu on ma nie ciekawą renomę ( podono można jak się ma wtyki kupic tam co fajniejsze rzeczy, a przeciez mialy byc dla potrzebujących)
chciałam oddać do Caritasu w łodzi ale tu on ma nie ciekawą renomę ( podono można jak się ma wtyki kupic tam co fajniejsze rzeczy, a przeciez mialy byc dla potrzebujących)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fusik-a moze tak sie dowiedziec kto w okolicy ma wielodzietna rodzinke i sprezentowac-ale tacy co biede klepia-napewno bardzo by sie ucieszyli... caritasom,czerwonym kryzom i innym nie ufam!!!
taka duza paka to tez dobre rozwiazanie wystawic na allegro...zawsze jakis grosz wpadnie...gozej z wystawieniem na aukcje...ja to nawet mam foty porobione
taka duza paka to tez dobre rozwiazanie wystawic na allegro...zawsze jakis grosz wpadnie...gozej z wystawieniem na aukcje...ja to nawet mam foty porobione
Super! Rozglądałam się kiedyś za takim zestawem, ale w końcu skończyłam na najzwyklejszym pojedynczym bez dodatkowych bajerów i hulał. Wykorzystywałam głównie do przecierania zupek dla Olgi
Ja lubie koktaile i zupy kremy. Ale do tego to mam mikser z odpowiednią końcówką. Tyle, że ten blender jest porzadniejszy. Ale najbardziej mi zależało na tych tarkach, rozdrbnianiu i ucieraniu. Nie cierpię tego robić ręcznie. A nie chciałam dużego robota kuchennego, bo zajmuje dużo mijesca i jest drogi.
mamoot : a tobie juz nie duzo zostalo do porodu !!!
Nooo :-)
A na suchą skórę chłopców używam serii emolium Emolium - Kompleksowa pielęgnacja suchej skóry
krem, emulsja do kąpieli i żel do mycia
Fusiku, ja nadal zostawiam te lepsze i ulubione ubranka. No bo sie przydadzą. :-) Resztą rozdaję.
Pati ma dobry pomysł, żeby popytac kto potrzebuje i oddać bezpośrednio. Możesz też poszukać domu samotnj matki albo rodzinnych domów dziecka.
Dziewczyny dzięki za podpowiedź
już znalazłam dom samotnej matki - kawał drogi ode mnie ale mąż tam co jakiś czas jest w okolicy to zawiezie - jutro tylko zadzwonię i zapytam czy chcą
bo w okolicy pytałam sasiadów, jakieś babeczki z wózkami ( podczas gadek szmadek)o jaąś biedną rodzinę ale nikt nic nie wie
już znalazłam dom samotnej matki - kawał drogi ode mnie ale mąż tam co jakiś czas jest w okolicy to zawiezie - jutro tylko zadzwonię i zapytam czy chcą
bo w okolicy pytałam sasiadów, jakieś babeczki z wózkami ( podczas gadek szmadek)o jaąś biedną rodzinę ale nikt nic nie wie
patrycja24berlin
zamnowilam sobie zegarek bialy...chce jeszcze rozowy...ale poczekam jak przyjdzie ten bialy i jak bedzie mi sie pdoobal to jeszcze zamowie roz...
reklama
patrycja24berlin
blyszczyk sobie kupilam
wiecie co? dzis dostalam paczke z Francji prosto z paryza od naszej zakupoholiczki Josephine :-)
wiecie co? dzis dostalam paczke z Francji prosto z paryza od naszej zakupoholiczki Josephine :-)
Podziel się: