reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
no własnie ja nie mam kolezanek z młodszymi dziewczynkami, z chłopcem tak i po Danielku daje koleżance ubranka, ale po dziewczynce ? cos tam udało mi się sprzedać ale nie wiele bo nie mam czasu robić zdjęc i wystawiać, teraz zrobilam duza pakę i wystawiłam jako calośc zobaczymy
chciałam oddać do Caritasu w łodzi ale tu on ma nie ciekawą renomę ( podono można jak się ma wtyki kupic tam co fajniejsze rzeczy, a przeciez mialy byc dla potrzebujących)

Fusik-a moze tak sie dowiedziec kto w okolicy ma wielodzietna rodzinke i sprezentowac-ale tacy co biede klepia-napewno bardzo by sie ucieszyli... caritasom,czerwonym kryzom i innym nie ufam!!!

taka duza paka to tez dobre rozwiazanie wystawic na allegro...zawsze jakis grosz wpadnie...gozej z wystawieniem na aukcje...ja to nawet mam foty porobione :-D

Super! Rozglądałam się kiedyś za takim zestawem, ale w końcu skończyłam na najzwyklejszym pojedynczym bez dodatkowych bajerów i hulał. Wykorzystywałam głównie do przecierania zupek dla Olgi

Ja lubie koktaile i zupy kremy. Ale do tego to mam mikser z odpowiednią końcówką. Tyle, że ten blender jest porzadniejszy. Ale najbardziej mi zależało na tych tarkach, rozdrbnianiu i ucieraniu. Nie cierpię tego robić ręcznie. A nie chciałam dużego robota kuchennego, bo zajmuje dużo mijesca i jest drogi.

mamoot : a tobie juz nie duzo zostalo do porodu !!!:szok:

Nooo :-)
A na suchą skórę chłopców używam serii emolium Emolium - Kompleksowa pielęgnacja suchej skóry
krem, emulsja do kąpieli i żel do mycia

Fusiku, ja nadal zostawiam te lepsze i ulubione ubranka. No bo sie przydadzą. :-) Resztą rozdaję.
Pati ma dobry pomysł, żeby popytac kto potrzebuje i oddać bezpośrednio. Możesz też poszukać domu samotnj matki albo rodzinnych domów dziecka.

Dziewczyny dzięki za podpowiedź
już znalazłam dom samotnej matki - kawał drogi ode mnie ale mąż tam co jakiś czas jest w okolicy to zawiezie - jutro tylko zadzwonię i zapytam czy chcą
bo w okolicy pytałam sasiadów, jakieś babeczki z wózkami ( podczas gadek szmadek)o jaąś biedną rodzinę ale nikt nic nie wie

zamnowilam sobie zegarek bialy...chce jeszcze rozowy...ale poczekam jak przyjdzie ten bialy i jak bedzie mi sie pdoobal to jeszcze zamowie roz...

reklama
Do góry