reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ah to nic nie szkodzi...zamowi sie inny
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Niezła ta Twoja sąsiadka Pati. A sweterek fakt, jak nie ten to inny :-)
Wczoraj siostra męża poszalała w smyku- chciała coś kupić Martusi, ale nie sądziłam, że tyle super, bo na jakiś czas mam spokój, dokupię jeszcze jakieś ze dwie spódniczki, wiosenną kurteczkę i buty, i do lata panna ubrana :-) Marta nie chciała jechać na zakupy, ale jak zaczęła przebierać w bluzeczkach z hello kitty i innymi kotkami, to myślałam, że jej nie wyciągniemy
Wczoraj siostra męża poszalała w smyku- chciała coś kupić Martusi, ale nie sądziłam, że tyle super, bo na jakiś czas mam spokój, dokupię jeszcze jakieś ze dwie spódniczki, wiosenną kurteczkę i buty, i do lata panna ubrana :-) Marta nie chciała jechać na zakupy, ale jak zaczęła przebierać w bluzeczkach z hello kitty i innymi kotkami, to myślałam, że jej nie wyciągniemy
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ale masz sąsiadke))) hehehehe ja moze w weekend cos kupie buty to zakup nr 1 i jeansy
u nas dzis mniej 'ubraniowo' - tylko dwa bodziaki
ale za to troche kosmetkow na poprawe humoru, owocowe zele pod prysznic
maly dostal swoj pierwszy plyn do kapieli Klorane + mydelko Klorane i balsam A dermy... cholerstwo kosztowalo 16,50 !!!!!!!!!! a mala tubka! nawet nie 250!
ale on jest taki gestszy wiec mam nadzieje, ze pomoze... bo juz mnie trafia jak widze ze sie drapie po tej suchej skorze
a moze cos polecicie dobrze nawilzajacego??? dla dzieci i niemowlat
probowalismy juz musteli, uriage, avene pediatril i ciagle sie drapie
dlatego tez zmienilam mu mydlo na niby bardzo delikatne
ale czy bedzie delikatniejsze od zelu ????????????????????????????????????
aha i maly dostal ksiazeczki tchoupi i franklina bo ostatnio mamy szal slowa "wolw"- zolw
pati : niezla sasiadka hahahaaha dobre!
a co do guess : dzis juz o maly wlos kliknelam na zatwierdz 2 koszulek ale sie powstrzymalam mieli wyprzedaz na necie
aha i mam juz kartke na 14.02 teraz tylko trzeba wyczarowac pomysl na prezent!
ale za to troche kosmetkow na poprawe humoru, owocowe zele pod prysznic
maly dostal swoj pierwszy plyn do kapieli Klorane + mydelko Klorane i balsam A dermy... cholerstwo kosztowalo 16,50 !!!!!!!!!! a mala tubka! nawet nie 250!
ale on jest taki gestszy wiec mam nadzieje, ze pomoze... bo juz mnie trafia jak widze ze sie drapie po tej suchej skorze
a moze cos polecicie dobrze nawilzajacego??? dla dzieci i niemowlat
probowalismy juz musteli, uriage, avene pediatril i ciagle sie drapie
dlatego tez zmienilam mu mydlo na niby bardzo delikatne
ale czy bedzie delikatniejsze od zelu ????????????????????????????????????
aha i maly dostal ksiazeczki tchoupi i franklina bo ostatnio mamy szal slowa "wolw"- zolw
pati : niezla sasiadka hahahaaha dobre!
a co do guess : dzis juz o maly wlos kliknelam na zatwierdz 2 koszulek ale sie powstrzymalam mieli wyprzedaz na necie
aha i mam juz kartke na 14.02 teraz tylko trzeba wyczarowac pomysl na prezent!
Byłam dzis w Smyku, bo myślałam, że jakieś butki kupię Wojtkowi na przecenie, a tu nic ciekawego nie było. Jedne były ładne Nike, ale nie ten rozmiar.
Za to kupiłam sobie wymarzony blender :-) Blender Mikser Robot Braun 6550 / 570 MFP HC K (1438849397) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Tylko za lepszą cenę.
Za to kupiłam sobie wymarzony blender :-) Blender Mikser Robot Braun 6550 / 570 MFP HC K (1438849397) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Tylko za lepszą cenę.
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Josephine polecam
Physiogel® - w harmonii z Twoja skórą
Physiogel® - w harmonii z Twoja skórą
Podziel się: