reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Niezła ta Twoja sąsiadka Pati. A sweterek fakt, jak nie ten to inny :-)
Wczoraj siostra męża poszalała w smyku- chciała coś kupić Martusi, ale nie sądziłam, że tyle :-D super, bo na jakiś czas mam spokój, dokupię jeszcze jakieś ze dwie spódniczki, wiosenną kurteczkę i buty, i do lata panna ubrana :-) Marta nie chciała jechać na zakupy, ale jak zaczęła przebierać w bluzeczkach z hello kitty i innymi kotkami, to myślałam, że jej nie wyciągniemy :-D

u nas dzis mniej 'ubraniowo' - tylko dwa bodziaki
ale za to troche kosmetkow na poprawe humoru, owocowe zele pod prysznic
maly dostal swoj pierwszy plyn do kapieli Klorane + mydelko Klorane i balsam A dermy... cholerstwo kosztowalo 16,50 !!!!!!!!!!:szok: a mala tubka! nawet nie 250!
ale on jest taki gestszy wiec mam nadzieje, ze pomoze... bo juz mnie trafia jak widze ze sie drapie po tej suchej skorze

a moze cos polecicie dobrze nawilzajacego??? dla dzieci i niemowlat
probowalismy juz musteli, uriage, avene pediatril i ciagle sie drapie
dlatego tez zmienilam mu mydlo na niby bardzo delikatne
ale czy bedzie delikatniejsze od zelu ????????????????????????????????????
aha i maly dostal ksiazeczki tchoupi i franklina bo ostatnio mamy szal slowa "wolw"- zolw :)

pati : niezla sasiadka hahahaaha dobre!
a co do guess : dzis juz o maly wlos kliknelam na zatwierdz 2 koszulek ale sie powstrzymalam :) mieli wyprzedaz na necie
aha i mam juz kartke na 14.02 :) teraz tylko trzeba wyczarowac pomysl na prezent!

reklama
Do góry