reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Wow Baska -ile schudlas??? widze takie urzadzanie to lepsze niz sporty :-)
Ja przybralam 30 dag :-D ale wczoraj troche rafaello pojadlam...

Ntalia zegarek z katalogu zamawialam ;))) bo nie moglam na bialy nigdzie natrafic a przypadkiem w katalogu u babci widzialam do ktorej tu jezdze ;))))

reklama
pati aaaaa :)ok. ja mojego tez na necie nie moge znalezc, tego rozowego swatcha, wszedzie w sklepeach widze ta nowa serie a na internecie NIC :no:
nie ma to jak profesjonalizm ... ehhhh

baska : gratulacje, wow :)))))))))

ja dzis pakowanie... i rozwijajacy sie wrzod watroby :)

dzieki dziewczyny ale jak tak sie zaczęłyście zachwycać to sprawdziłam na necie jakie wymiary mają dźiny 28 i te to takich raczej nie mają...albo rozmiar mają zaniżony albo sa bardzo rozciągliwe hihi bo ja 66 w pasie to na pewno nie mam!!! no ale schudłam to fakt -waże 63- dla niektórych z was pewnie dużo, dla mnie dość mało...to jest dla mnie rozmiar 38 z tym ze z tendencją raczej do 40 niż do 36:)

baska : uwielbiam twoje " 38 z tendencja raczej do 40 niz do 36 " hahahahha :-):-):-)

u mnie ostatnie zakupy przed wyjazdem, zero wspolnego z wyjazdem ale pal szesc ;)
mlody dostal bajke na cd "ksiega dzungli" wiec wieczorem mialam spokoj bo sluchal jej ogladajac ksiazeczke jakies 5-6 razy w kolko :)
a ja sobie kupilam 3 pary spodno 'domowych", nie dresy tylko takie cienkie szersze leginsy, + cos jak alladycny troche tylko dlugie + polarkowe cieple takie jak dol pizamki :)
a mezus dostal jednak prezent od patrona swirow, co prawda na szybko o 18h30 ale jest :) kosemtyki vichy i czekoladki fouchon :) a co niech brzuchol rosnie ;) no ni znalazlam forme do ciasta w ksztalcie serducha - zrobilam na szybko ciasto jogurtowe :) wyglada pieknie! tylko na razie chetnych na nie brak hahahahha
aha io mlody jeszcze dostal puzzle z drewna, bedzie mial do pociagiu, moze mu zajmie choc godzine...

Ostatnia edycja:
ha właśnie wciągam paczkę naczosów - coby już poniżej 63 nie zejść ;) no bo po co hihi....i tak ze spodniami problem bo wszystkie stare z tyłka lecą a na wymianę calej garderoby się nie piszę...
a jaki ten zegarek? bo ja jakiś czas temu sprawiłam sobie i bardzo lubię taki zegarek JELLY LUSTRO silikonowy GRATIS ION WATCH ! (1386919987) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
"wypasiony" co? hihi a najlepiej Karol coś tam podsłuchał jak mówiłam do Pawła że mogę sobie usta malować i potem bierze zegarek i mi nim jeździ po ustach i sobie - ale bekę z niego miałam...

Baska widza mi sie te plastiki :) ostatanio plastiki w modzie- mam chec sprawic sobie jakiiegos fajnego elektronika :-)
a mojemu musze fote chyba strerzlic....bo na naecie nie ma narazie...chyba jakas nowosc czy cus :/

reklama
a ja mam casio - dostałam na obronę magisterki i do teraz mi służy - chciałam kupić nowy ale jakoś mi tego zal

Do góry