reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A co masz w tej paczce?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
kosmetyki :-) cienie,kredki do oczu,i lakier 
dziewczyny widze ze nie tylko ja stracilam zaufanie do caritasow i czerwonych krzyzy i innych... ................. rece opadaja jak sie slyszy o wyprzedazach i wywozkach do lumpeksow europy wschodniej! porazka ...
pokrecilo mi w glowie juz od tych kosmetykow na sucha skore, tyle tego! dzieki bede szukac i probowac bo u nas zmian nie widac po tej adermie, ale dam sobie ejszcze czas, dopiero kilka dni...
rusia : tego doublephase czy jakos tak : to pierwsze slysze na uszy
za to oilatu juz slyszalam nie raz ze dobre ale myslalam ze to do noworodkow jest, nigdy sie nie zaintersowalam, myslalam ze to czesc wyprawki! 
no nic bede szukac do skutku...
a ja kupilam 2 pary butow, jedne jesienne bardziej, wiosenne moze : czerane z zamszu, a drugie wiosenne baleriny
no i wode toaletowa occitane de provence miod i cytryna
mam tez peeling, balsam i krem do rak, teraz bede pachniec " w komplecie"
pati : jaki zegarek bialy zamowilas???? ominelam temat!
fusik : niestety makijaze juz sie wyczerpaly, na rzecz kuzynek i pewnej pani z berlina
mala zmiana zakupowego tematu : psychicznie zaczynam sie przygotowaywac do pobytu u tesciowej ://////////////////////
dopiero we wtorek a ja od wczoraj juz mam wrzoda na zoladku...
pokrecilo mi w glowie juz od tych kosmetykow na sucha skore, tyle tego! dzieki bede szukac i probowac bo u nas zmian nie widac po tej adermie, ale dam sobie ejszcze czas, dopiero kilka dni...
rusia : tego doublephase czy jakos tak : to pierwsze slysze na uszy
no nic bede szukac do skutku...
a ja kupilam 2 pary butow, jedne jesienne bardziej, wiosenne moze : czerane z zamszu, a drugie wiosenne baleriny
no i wode toaletowa occitane de provence miod i cytryna
pati : jaki zegarek bialy zamowilas???? ominelam temat!
fusik : niestety makijaze juz sie wyczerpaly, na rzecz kuzynek i pewnej pani z berlina
mala zmiana zakupowego tematu : psychicznie zaczynam sie przygotowaywac do pobytu u tesciowej ://////////////////////
dopiero we wtorek a ja od wczoraj juz mam wrzoda na zoladku...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Zamowila zwykly-od S.Oliver 
reklama
Podziel się: