reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

super :-) do mnie tez przyjdzie ? :-)
zale poprosze szczegóły ! sadze że papierem pakowym nie jesteś zainteresowana :-)

reklama
dziewczyny widze ze nie tylko ja stracilam zaufanie do caritasow i czerwonych krzyzy i innych... ................. rece opadaja jak sie slyszy o wyprzedazach i wywozkach do lumpeksow europy wschodniej! porazka ...

pokrecilo mi w glowie juz od tych kosmetykow na sucha skore, tyle tego! dzieki bede szukac i probowac bo u nas zmian nie widac po tej adermie, ale dam sobie ejszcze czas, dopiero kilka dni...
rusia : tego doublephase czy jakos tak : to pierwsze slysze na uszy :) za to oilatu juz slyszalam nie raz ze dobre ale myslalam ze to do noworodkow jest, nigdy sie nie zaintersowalam, myslalam ze to czesc wyprawki! :)
no nic bede szukac do skutku...

a ja kupilam 2 pary butow, jedne jesienne bardziej, wiosenne moze : czerane z zamszu, a drugie wiosenne baleriny :)
no i wode toaletowa occitane de provence miod i cytryna :) mam tez peeling, balsam i krem do rak, teraz bede pachniec " w komplecie"

pati : jaki zegarek bialy zamowilas???? ominelam temat!

fusik : niestety makijaze juz sie wyczerpaly, na rzecz kuzynek i pewnej pani z berlina :)

mala zmiana zakupowego tematu : psychicznie zaczynam sie przygotowaywac do pobytu u tesciowej ://////////////////////
dopiero we wtorek a ja od wczoraj juz mam wrzoda na zoladku...

no ja zakupy ostatnio duże- ale to nie ten wątek ;) ale jednym muszę się pochwaliś - dźinsy czarne rurki i to w rozmiarze 28 - ostatnio takie chyba w liceum miałam hihi

reklama
Do góry