reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moj ciagle trabi o motorze,ze zrobi prawko i kupi -ale po moim trupie....
tez tak Pati mowilam...za moimi plecami zrobil prawko;/..dowiedzialam sie zaraz po zdaniu...ale powiedzialam, ze predzej ja sobie kupie konia niz on motor! a teraz ...sama blagalam..;D...bo potrzebowalam samochod do dyspozycji...no i wlasnie dzwonil, ze wplacil zaliczke...N ie jestem przekonana, ale A bedzie jezdzil jedynie do pracy nim...i jedno moje slowo i jak cos go sprzeda- tak obiecal
mmm motor - kryzys wieku średniego
a ja dzisiaj upolowałam strój na chrzściny małej
patrzyłam coś na allegro ale ceny mnie powalały a i tak nie było tego co bym chciała,
a chodziło mi o prostą elegancję a nie 100 falbanek
podobały mi sie zestawy uzywane
ZIMOWE UBRANKO DO CHRZTU rozm. 74 kpl. + buciki (1437375337) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
lub
http://allegro.onet.pl/sliczny-stroj-do-chrztu-exclusive-polecam-74-i1445812497.html\tylko trochę drogo jak na raz
a kupiłam w coccodrillo na przecenach
Coccodrillo spring-summer 2010 | online catalogue - w katalogu 8-9 strona sukienka dałam 39, kurtki nie moge znaleźć ale jest biała z odpinanym kapturem - więc mogę ją póxniej wykorzystać
ale jestem z siebie dumna:-)
a ja dzisiaj upolowałam strój na chrzściny małej
patrzyłam coś na allegro ale ceny mnie powalały a i tak nie było tego co bym chciała,
a chodziło mi o prostą elegancję a nie 100 falbanek
podobały mi sie zestawy uzywane
ZIMOWE UBRANKO DO CHRZTU rozm. 74 kpl. + buciki (1437375337) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
lub
http://allegro.onet.pl/sliczny-stroj-do-chrztu-exclusive-polecam-74-i1445812497.html\tylko trochę drogo jak na raz
a kupiłam w coccodrillo na przecenach
Coccodrillo spring-summer 2010 | online catalogue - w katalogu 8-9 strona sukienka dałam 39, kurtki nie moge znaleźć ale jest biała z odpinanym kapturem - więc mogę ją póxniej wykorzystać
ale jestem z siebie dumna:-)
patrycja24berlin
Fusik a sukienka z 8 czy 9 strony?
moj sweter przyszedl..akurat jak bylam w przedszkolu po mala i sasiadka z mojego pietra odebrala...samochod jej stoi a ona bez auta sie nie rusza...dzwonilam do jej drzwi i wyobrazscie sobie ze pi-zdencja stara mi nie otwiera a slyzslam jak do dwrzwi po cichu dochodzila...jeszcze jak zgaslo swiatlo na klatce to wpuscilam mloda do mieszkania a sama zostalam i co sie stalo-w jej judaszu rozblyslo swiatlo dzienne...no chyba jej dzis opony pojde przebic...nie kumam jej zagrywki...wiem ze to najbardziej wscipskie stare pizdzisko w naszym bloku ale bez przesady!!!!
moj sweter przyszedl..akurat jak bylam w przedszkolu po mala i sasiadka z mojego pietra odebrala...samochod jej stoi a ona bez auta sie nie rusza...dzwonilam do jej drzwi i wyobrazscie sobie ze pi-zdencja stara mi nie otwiera a slyzslam jak do dwrzwi po cichu dochodzila...jeszcze jak zgaslo swiatlo na klatce to wpuscilam mloda do mieszkania a sama zostalam i co sie stalo-w jej judaszu rozblyslo swiatlo dzienne...no chyba jej dzis opony pojde przebic...nie kumam jej zagrywki...wiem ze to najbardziej wscipskie stare pizdzisko w naszym bloku ale bez przesady!!!!
patrycja24berlin
no nie oddala zaraz ide ja podejsc taz jeszcze...przy okazji jak jej z czosnku chuchne to siadzie...tym razem jak bede dzwonila do jej drzwi to nie zapale swiatla na klatce
reklama
patrycja24berlin
zaczailam sie i otworzyla franca jedna...a sweter odsylam... M jak XL..w dodatku jak na ta cene i marke totalne gowno :-) to tak w skrocie
Podziel się: