reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
namioty to mam ja :-) dzisiaj zrobiłam zakup 80 I - kur........ niedługo będę potrzebowac służby do noszenia cycków

a ja dzisiaj poszalałam 3 pary butów w smyku dla Otylki, takie przeceny, że ciężko było się oprzec...2 pary adidasków ( jasne i ciemne) i sandałki:)

a ja jadac za prezentem dla Zuzi kupilam sobie taka czarna narzutke na te moje tuniczki:p i Dusi spodenkikrotkie na WF:p
Zuzia dostala od nas 2 pary butow hello kity i takie zielone zabki:)

Mamoot cenowo myśle ze naprawde warto adidaski 30-35, sandałki 35..w ubiegłym roku za kazda parę dawałam po 100 a teraz 3 pary w tej cenie

Ja to chcę w tym roku kupić Wojtkowi jakies adidasy, czy tenisówki sznurowane. Bo jak wszystko będzie na rzepy, to jak on ma sie nauczyć wiązania sznurowadeł. :-)

my mamy już tenisówki na sznurowanie:) właśnie ze smyka (ale to wcześniejszy zakup)...a że zapisałam Otylke na taniec i zobaczyła, na zdjęciach, że tam właśnie dziewczynki w takich butach chodzą to będzie motywacja do nauki...mam przynajmniej taką nadzieję

reklama
Fusik bedziesz zarzucala na plecy-wtedy latwiej sie nosi ;-) :-D

A co do tego swetra-to mozna nosic ala "frak" albo ma taki bajer ze sie go tam tak podczepia i ma calkiem inny fason;-) ja powoli teraz bede rozgladac sie za wiiosennymi butami...dla siebie i mlodej...

Do góry