reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

Te motylki sa na takich bardzo mało widocznych sznureczkach (ala żyłkach), mało je widać a motylki cały czas sie kręcą, wystarczy niewielki podmuch powietrza :D

reklama
Agaciulko - jakie masz sliczne ciuszki i takie kolorowe....:)))))Super!!!!!!Szalejesz, szlajesz
I lozeczko juz masz zlozone, czekamy na zdjecia mebelkow.:))
Lampka mi sie bardzo podoba - jutro meza wyciagne do Liroya i obejrzymy lampki dla Mateuszka:))

Olu - ale meskie ciuszki, sliczne!!!

Jak tylko sie skonczy malowanie - wybieram sie na zakupy - mebelki, wozek i inne akcesoria:))

W końcu udało mi się wypatrzeć fotelik do kompletu mojego wózka firmy bebecar....nawet nie sądziłam,że tak trudno będzie go od kogoś odkupić..dałam mnóstwo ogłoszeń i cisza ...ale w końcu ktoś się odezwał wytargowałam jeszcze 50 zł i już go mam!!!kolorystycznie bardzo pasuje nam do auta...wózeczek mamy piaskowy ..ale fotelik można również zamontować na stelażu wózka...ma już wbudowane adaptery i najwazniejsze był bardzo mało używany...stan jak nowy!!!Ale się cieszymy!!

dp10209725bk.jpg

dp10209652fh.jpg

dp10209654sk.jpg

hej dziewczyny...co do monitoru oddechu to ja chcego koniecznie...i co jest fajne ze mozna kupic 2w1...czyli od razu z niania..mysle ze lepiej zainwestowac w monitor oddechu niz w nianie..ja to jestem przewrazliwiona i w sumie pierwsze o czym pomyslalam jak dowiedziam sie o ciazy ze kupie monitor...bede napewno spac spokojniej...i mysle ze nie jest az tak wygorowana cena bo mozna juz kupic dobry za okolo 370zl...razem z niania...:):):)

My też juz mamy łóżeczko..matę edukacyjną..iiii..wózeczek! Namówiłam mezą - i sklepowe ;) na deltima focusa:) - pełen zestaw- cacko!!:)
ten kolorek
1fokus.jpg

grillo29_27.jpg

Dziewczyny, gorąco polecam sklep z koszulami nocnymi, sama kupiłam, świetny materiał i wybór 1000 kolorów, wzorów i fasonów - :) MAXIMUS Nadarzyn k/Warszawy Hala D stoisko 179 :)
Ja kupiłam takie za kolano rozpinene pod szyja na guziki, bo te z dziurami na cycki wydawały mi sie jakieś dziwne hihihi :D
Naprawde polecam, koszule nocne po 25 zł, ja kupiłam dwie to już za druga zapłaciłam 20 zł ;D
http://biust.pl/pasaz/foto/mama/vienetta_k.htm
BUZIAKI

Dziewczyny a ja już myślę o lecie kupiłam sobie tę bluzeczkę...mam nadzieję że 13-04 zdejmną mi ten cholerny gips i będę mogła się zacząć "normalnie " ubierać...bop do tej pory chodziłam w męża kurtce...w swoje mieszczę się z brzuszkiem ale nie z ręką...

bluzeczka6pn.jpg

dresik8he.jpg

disney1ja.jpg

komplet3qp.jpg

słodziasy OluK:)
Ja tez kupiłam ostatnio kilka "szmatek"..dla siebie i córeczki..muszę pocykac fotki i nadrobic zaległosci ;) Najgorsze jest to, ze mam znacznie wolniejszy transfer..no, ale za to jestem mobilna ;) Dzis będę poźniej w pracy..(mimo L4 ::) .. czasem trzeba.. Zerknę do Was miedzyczasie - Cmoki!

reklama
jesli chodzi o kurteczki..hmm..ja mam trzy - jedną kupiłam przed wyjazdem do Anglii..a tam dwie- bo była okazja ::) i dwie w cenie jednej :p (tu w PL)..oczywiscie wszystkie są dopasowane na maxa :) - plaszczykowate i teraz jak już widac brzuszek - czuje sie w nich jak ...pingwin :D szczególnie w białej...w tych ciemnych brzuszka wciaz nie widac..jakoś tak..jeszcze zachowały swój kroj..natomiast w białej..przylega do ciała..i tak śmiesznie sie układa.. :laugh: ..ale chociaż widać w niej tę moją Klaudysię 8)

Do góry