reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Te motylki sa na takich bardzo mało widocznych sznureczkach (ala żyłkach), mało je widać a motylki cały czas sie kręcą, wystarczy niewielki podmuch powietrza :D

reklama
Agaciulko - jakie masz sliczne ciuszki i takie kolorowe....:)))))Super!!!!!!Szalejesz, szlajesz
I lozeczko juz masz zlozone, czekamy na zdjecia mebelkow.:))
Lampka mi sie bardzo podoba - jutro meza wyciagne do Liroya i obejrzymy lampki dla Mateuszka:))

Olu - ale meskie ciuszki, sliczne!!!

Jak tylko sie skonczy malowanie - wybieram sie na zakupy - mebelki, wozek i inne akcesoria:))

W końcu udało mi się wypatrzeć fotelik do kompletu mojego wózka firmy bebecar....nawet nie sądziłam,że tak trudno będzie go od kogoś odkupić..dałam mnóstwo ogłoszeń i cisza ...ale w końcu ktoś się odezwał wytargowałam jeszcze 50 zł i już go mam!!!kolorystycznie bardzo pasuje nam do auta...wózeczek mamy piaskowy ..ale fotelik można również zamontować na stelażu wózka...ma już wbudowane adaptery i najwazniejsze był bardzo mało używany...stan jak nowy!!!Ale się cieszymy!!

dp10209725bk.jpg

dp10209652fh.jpg

dp10209654sk.jpg

hej dziewczyny...co do monitoru oddechu to ja chcego koniecznie...i co jest fajne ze mozna kupic 2w1...czyli od razu z niania..mysle ze lepiej zainwestowac w monitor oddechu niz w nianie..ja to jestem przewrazliwiona i w sumie pierwsze o czym pomyslalam jak dowiedziam sie o ciazy ze kupie monitor...bede napewno spac spokojniej...i mysle ze nie jest az tak wygorowana cena bo mozna juz kupic dobry za okolo 370zl...razem z niania...:):):)

My też juz mamy łóżeczko..matę edukacyjną..iiii..wózeczek! Namówiłam mezą - i sklepowe ;) na deltima focusa:) - pełen zestaw- cacko!!:)
ten kolorek
1fokus.jpg

grillo29_27.jpg

Dziewczyny, gorąco polecam sklep z koszulami nocnymi, sama kupiłam, świetny materiał i wybór 1000 kolorów, wzorów i fasonów - :) MAXIMUS Nadarzyn k/Warszawy Hala D stoisko 179 :)
Ja kupiłam takie za kolano rozpinene pod szyja na guziki, bo te z dziurami na cycki wydawały mi sie jakieś dziwne hihihi :D
Naprawde polecam, koszule nocne po 25 zł, ja kupiłam dwie to już za druga zapłaciłam 20 zł ;D
http://biust.pl/pasaz/foto/mama/vienetta_k.htm
BUZIAKI

Dziewczyny a ja już myślę o lecie kupiłam sobie tę bluzeczkę...mam nadzieję że 13-04 zdejmną mi ten cholerny gips i będę mogła się zacząć "normalnie " ubierać...bop do tej pory chodziłam w męża kurtce...w swoje mieszczę się z brzuszkiem ale nie z ręką...

bluzeczka6pn.jpg

dresik8he.jpg

disney1ja.jpg

komplet3qp.jpg

słodziasy OluK:)
Ja tez kupiłam ostatnio kilka "szmatek"..dla siebie i córeczki..muszę pocykac fotki i nadrobic zaległosci ;) Najgorsze jest to, ze mam znacznie wolniejszy transfer..no, ale za to jestem mobilna ;) Dzis będę poźniej w pracy..(mimo L4 ::) .. czasem trzeba.. Zerknę do Was miedzyczasie - Cmoki!

reklama
jesli chodzi o kurteczki..hmm..ja mam trzy - jedną kupiłam przed wyjazdem do Anglii..a tam dwie- bo była okazja ::) i dwie w cenie jednej :p (tu w PL)..oczywiscie wszystkie są dopasowane na maxa :) - plaszczykowate i teraz jak już widac brzuszek - czuje sie w nich jak ...pingwin :D szczególnie w białej...w tych ciemnych brzuszka wciaz nie widac..jakoś tak..jeszcze zachowały swój kroj..natomiast w białej..przylega do ciała..i tak śmiesznie sie układa.. :laugh: ..ale chociaż widać w niej tę moją Klaudysię 8)

Do góry