reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Agaciulku....Ty to dopiero szalejesz....a ja myślałam,że nie umiem się powstrzymać hihihia łóżeczko masz już złożone??i ustawione na swoim miejscu?ja zamierzam rozstawić w połowie maja i niech czeka na swojego właścieciela.....w maju zacznę przepierać ciuszki tzn w odpowiednim proszku dla niemowląt, prasować i poukładać do szafki...skompletować kosmetyki, pampersy...bo na tą chwilę nadal jestem"niesprawna" z moją ręką :-[ale sądzę,że w ramach rehabilitacji w maju będę "szalała" z żelazkiem w ręku...
ja też wczoraj zaszalałam i kupiłam mojemu małemu mężczyźnie istny męski komplecik...

907479593at.jpg

Ja to jestem pod dużym wrażeniem ogladając te Wasze wszystkie zakupy- moje maleństwo poza tatusiem i mamusią nie ma jeszcze nic, ale się tym nie martwię, przyjdzie czas na zakupy-jakoś wolę się z tym wstrzymać do czasu, kiedy dzidzia będzie już z nami. Póki co w połowie kwietnia poskładam sobie wyprawkę do szpitala- a szałowi zakupów poddam się później- zwłaszcza, że pewnie i tak większość rzeczy dostaniemy od znajomych.

Olu, ale ciuchy, mały mężczyzna, uważaj na małe Oliwki, hihihihi
Łóżeczko wczoraj mąż skręcał, ponieważ przyjechały mebelki do Oliwki pokoju i trzeba je wstawić bo muszę widziec jak to wyglada żeby dobierać resztę, karnisz, dekory na scianie, półeczki itp. :D

Agaciulka ale masz ubranek pełne szaleństwo i łóżeczko bardzo ładne. Urządzaj, urządzaj a potek cykaj fotki dla ciotek z BB
Olu ubranka cudne a ja jestem zakochana w tej malutkiej kamizeleczce. Polowałam na podobną na allegro ale niestety :mad:

reklama
Aniu76 właśnie wróciłam ze sklepu i zobacz jaką lampe wiszącą kupiłam, jestem zachwycona nią, mężuś mi ja juz zamontował :D Kupiłam w Leroy Merlin za jakieś 130 zł czy jakoś tak :D

Do góry