reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Olu, sliczne ciuszki, ja jutro zrobie zdjecia ciuszkow, ktore kupilam dla Mateuszka i wkleje, wklejajcie swoje tez:)))

Agaciulka - bylamw Liroyu ale nie widzialam lampki..buuu

Aniu, bo ich jest strasznie duzo, ja tez bym nie znalazła, dopiero jak zapytałam gdzie sa dziecinne to mi pani powiedziała, na samym końcu, tak w rogu :))

Aniu76 ja widzialm te lampki u nas w Liroy (Sosnowiec) i jest bardzo duzy wybor, sa jeszcze te z helikopterkami i takie fajne halogenki w postaci pszczolek na kwiatku :)

Ostatnio zakupowo zaszalała moja mama - poszła na zakupy i wstąpiła do sklepu, żeby kupić Oleńce jakiś drobiazg. I z pełną torbą wyszła :) Kupiła jakieś 20 różnych ciuszków. A większość takie słodziasy, że aż skręca. Porobię dzisiaj może jakieś zdjęcia, to jutro Wam wkleję. I może fotkę brzuszka też strzelę...

A mam do Was jeszcze jedno pytanie - przymierzam sie powoli do kupna pościeli dla Maleństwa. Oglądałam na Allegro i są dużo tańsze niż w sklepie... Ja chcę kupić taki zestaw 3-elementowy (szczerze mówiąc baldachimy mi się średnio podobają, a poza tym uważam je za mało praktyczne - tylko kurz łapią). I widziałam na Allegro takie zestawy, tylko nie wiem, czy są dobrej jakości. Kosztują one ok. 50 zł i mają kilkanaście różnych wzorów. Takim charakterystycznym są chyba żyrafki... Może któraś z Was już kupiła taka pościel, albo widziała i dotykała... Poradźcie...

Aniu dokładnie tę samą pościel zamierzam kupić, 3 czesciowa , przeczytałam opinie , podobno dobra jakość , ja napewno kupuję 2 komplety :)

Ja tez zamierzam kupic 3-czesciowa w zyrafki ze strony www.dla-dzieci.pl, chyba w kwietniowkach znalazlam i dziewczyny bardzo polecaly.
Oni tez oferuja swoje produkty na allegro.
Ja sie w tej poscieli w zyrafki zakochalam:))

A to ostatni zakup dla Mateuszka:

Kolezanka radzi mi zebym nie kupowala w ogole koszulek ani kaftanikow tylko body.
A wy jak robicie??

Fajnie, że poruszyłyście temat pościeli. Ja też przeglądałam te na Allegro i bardzo mi sie podobają. Jak mają dobrą opinię, to też taką kupię :-)

Ania76 ale śliczne ciuszki!

Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, że wiecie, czy będzie dziewczynka, czy chłopczyk - można wtedy kupować "konkretne" ciuszki. Mam nadzieję, że na kolejnym USG moje Maleństwo będzie mniej wstydliwe ;-)

reklama
To chyba się zdecyduję na tą pościel... Choć zamówię 2 komplety pewnie już w kwietniu, może gdzieś w połowie...

Co do kaftaników i body, to ja sie generealnie nastawiam na body. Myślę, że są dużo wygodniejsze, bo się nie będą podwijać, a i przytrzymaja pieluszkę. Staram się kupować głównie takie kopertowe, żeby nie musieć się stresować przeciskaniem och przez główkę. Ja mam ich juz sporo - gdzieś z 10 z długim rękawem i koło 6-8 z krótkim. Ale kaftaników też kilka mam, bo dostałam...

Do góry