reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

OluP ja wyczaiłam taką pościel niby hihihi jedyny egzemplarz na allegro...gościu zakupił ją w USA ale jest po prostu cudna...zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia....nie była tania 119 w opcji Kup teraz + koszta przesyłki ale nie mogłam się jej oprzeć i nakłoniłam moją teściową na prezencik dla wnusia... ;)

reklama
Dziewczyny, ile zakupow:)))Wszytkie sliczne:))))
Agaciulka - piekny spiworek - gdzie kupilas???
Kubusiowe rzeczy sa extra, mi sie tez bardzo podobaja.

Znalazlam ostatnio w necie fajne dekoracje Kubusiowe i miarke wzrostu do pokoiku dla malenstwa. Podaje Wam adres:
http://baby.kramik.net.pl/index.php?cPath=81&osCsid=d850ffce42044382a8ea5fe80b349b86
Mi sie ta podoba bardzo:
http://baby.kramik.net.pl/product_i...d=602&osCsid=d850ffce42044382a8ea5fe80b349b86
Kubus z Tygryskiem.

I tutaj tez sa te pojemniki na zabawki co chce kupic dla Mateuszka:
http://baby.kramik.net.pl/product_i...d=151&osCsid=d850ffce42044382a8ea5fe80b349b86

Aniu, poczekaj nie zamawiaj tych dekoracji, zaraz podam ci namiar na allegro gdzie sa identyczne i taniej bo ja też bede zamawiać te ozdoby.
Dam ci też namiar na ten spiworek

Dzieki Agaciulka bardzo:))
A moze masz/macie dziewczyny jeszcze namiar na jakos fajna lampe wiszaca/plafon do pokoju maluszka, ja szukam ale nic mi fajnego nie wpadlo w oko.

Dziewczyny kupujecie laktatory i butelki, podgrzewacze, sterlizatory??
I jeszcze mam pytanie co sadzicie o elektronicznej niani i czujniku snu?? Kupujecie??

Jakie firmy/modele sa dobre???

Aniu, elektryczną nianie własnie będę kupować i wiele moich koleżanek używało i uzywa, bo przydaje się to przez kilka lat, głównie na wyjazdach. Ja osobiście uważam ze to genialne, dziecko śpi w pokoiku, zamyszkasz drzwi i słyszysz w razie czego, albo gdzies na wyjeździe siedzisz przed domkiem na grilu i tez sie nie martwisz ze nie usłyszysz jak zapłacze albo jęknie.
Co do tego czujnika snu to drogi interes, moje koleżanki tego nie uzywały, a ja sama nie wiem.

reklama
Do góry