reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
O mamoooo jakie cudo! Agaciulka! No naprawdę ja chyba oszaleję i wydam wszystko na tego mojego bobaska jak się napatrze na te cudeńka które kupujecie ;D

Dzis i wczoraj szalenstwo zakupow ogarnelo mnie i meza. Zakupilismy mnostwo ubran dla siebie i 3 komplety jeansowe dla naszej Oliwki  ;D  ;D  ;D

A moj mezus ma super koszulke  ;D

Ale słodziasy. ;D ;D ;D Ja jeszcze trochę pooglądam wasze sukienusie to chyba zacznę w takie Kubę ubierać ;D ;D

hejka..moja teściowa zaszalała i kupiła taki słodziasty komplet pościeli dlanaszego Marcinka, a ja nie zapomniałam o swej córci i też zrobiłam jej prezencik...
Dla Martusi:
903293303ge.jpg

909307187js.jpg

910133259jv.jpg

Dla Marcinka:
912710654cd.jpg

8975487313ry.jpg

897262082or.jpg

Ola, no niezle sie sie oblowily dzieciaki :D
sumko, to bedziemy razem naszych synkow przebierac, bo ja dzisiaj w HM zobaczylam tak slodkie sukienkusie, ze prawie sie poplakalam hehe

Agatko, ja to chyba jakaś w tyle jestem z tymi zakupami. Mnie się wydawało że dla takiego maluszka do 2 miesięcy to tylko body pajacyki, kaftaniki i takie tam a tu widzę że mamy szaleją ;D Spodnie kurteczki, sukienki..to chyba na większe już dziecko..a może ja jestem rzeczywiście zacofana ??? :laugh:

Ja uwielbiam takie maluchy poubierane jak dorośli, ale wygoda przede wszystkim. Jak sie dobrze w sklepie poszuka to można to całkiem fajnie pogodzić jedno z drugim ;D ;D ;D
Olu jesteś chyba zagorzałą fanką Kubusia Puchatka, bo chyba każde ubranko dla synka ma jakiś kubusiowy motyw ?????

Sumko ja lubię Kubusia, ale za nim szaleje moja córusia..w pokoiku ma firanki kubusiowe, pościel kubusiową...nawet podkładkę na biurku ma kubusiową a jak po pół roku Maluszek zostanie przeniesiony do jej pokoiku to wówczas będzie się wszystko fajnie komonować....a pościel dla brata wybierała WŁAŚNIE MARTUSIA... :) :) :) :)

reklama
Olu,a czy możesz zdradzić gdzie można kupic taką śłiczną pościel kubusiową?Bo ja też mam fioła na tym punkcie a wczoraj przetrzepałam net ale nie mogłam znaleźć takiej do łożeczka dla bobaska :( Będę ci bardzo wdzięczna :-*

Do góry