reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja juz niemalze przed wyprawa di pl obkupiona....Wczoraj bylam z sis za dodatkami...paseek z kwiatem, opaska z bialymi kamyczkami, bielizna, mlodej kupilam sukienke i sweterek, jeszcze musze kupic sweterek w kwiaty- sobie, mlodej buty, A koszule...i moge leciec:p

no ja ostatnio taki mini płaszczyk, jakby bardziej kurtkę też sobie sprawiłam i z wyprzedaży 2 golfy i kamizelke nietoperza ale jeszcze nie zakładane bo jak się siedzi w domu na zwolnieniu...

a ja mam do was takie pytanie - może podpowiecie polecicie coś gdzie kupujeie ubrania takie konkretne i buty naszych dzieciaczkom....bo ja do tej pory kupowałam głównie firmówki - kombinezony marquita, buty bartek, geox itp
no ale w tym roku jak poszłam do sklepu i obejrzałam kurteczki po 150-180 i buty po 200 to podziękowałam...tym bardziej że to mieszkanie teraz to raz i to że niektóre rzeczy kupuje dla dwóch bo nie wszystko na Bartka po KArolu mam trafione rozmiarem w sezon (zwłaszcza buty mu kupuję) no to łapię się za kieszeń...takiej typowej chińszczyzny nie kupie bo jednak dla mnie kurtka musi jakoś tam oddychać a but być skórzany lub materiał goretex - żeby też noga oddychała, no i tu pytanie - jakie/gdzie skórzane buty które będą znacząco tańsze od wyżej wymienionych???
i powiem wam że dla Bartka kupiłam - już 3 razy mi się udało kupić skórzane porządne buty za 20-40 zł przecenione były ale dla Karola???

Baśka, ja też się gryzę z butami (a właściwie z cenami), ale z drugiej strony boję się, ze jak kupie gorszej firmy, to się szybciej zniszczą. A tak licze na to, że jeszcze Staś pochodzi. Tzn. na razie Stasiowi kupuję nówki, bo jeszcze stópki się kształtują i jednak jedna nóżkę nadal troszkę krzywo stawia, ale liczę, że się wyprostuje.
A co do kurtek, kombinezonów, to kupuję firmówki używane.

reklama
Ja buty zwykle w smyku kupuję- do 100 zł da radę znaleźć skórzane, i mam jeszcze kartę rabatową, więc -10%. No i poluję na wyprzedaże tam albo jakieś oferty dodatkowe dla posiadaczy kart, czasem jest -25%. Jakoś w sierpniu kupiliśmy buty na jesień za 40 zł w Smyku właśnie, i kurtkę na zimę chyba za 50 zł. Kombinezony z Tchibo :-) ale na dwa sezony wystarczają póki co.

Do góry