reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamootku przy okazji jak zaloze
patrycja24berlin
Zostawilam sobie jednak ten plaszczyk ...ale zamowilam sobie jeszcze jedna kurtke tylko ze krotka i czarna
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja płaszczyka póki co nie kupiłam i szukam bo jak był fajny to rekaw był za krótki, taki los z moimi długimi łapkami
patrycja24berlin
doszyj falbanke ;-)
A ja czekam na ta kurtke-ciekawe kiedy bedzie.....
A ja czekam na ta kurtke-ciekawe kiedy bedzie.....
ja juz niemalze przed wyprawa di pl obkupiona....Wczoraj bylam z sis za dodatkami...paseek z kwiatem, opaska z bialymi kamyczkami, bielizna, mlodej kupilam sukienke i sweterek, jeszcze musze kupic sweterek w kwiaty- sobie, mlodej buty, A koszule...i moge leciec
no ja ostatnio taki mini płaszczyk, jakby bardziej kurtkę też sobie sprawiłam i z wyprzedaży 2 golfy i kamizelke nietoperza ale jeszcze nie zakładane bo jak się siedzi w domu na zwolnieniu...
a ja mam do was takie pytanie - może podpowiecie polecicie coś gdzie kupujeie ubrania takie konkretne i buty naszych dzieciaczkom....bo ja do tej pory kupowałam głównie firmówki - kombinezony marquita, buty bartek, geox itp
no ale w tym roku jak poszłam do sklepu i obejrzałam kurteczki po 150-180 i buty po 200 to podziękowałam...tym bardziej że to mieszkanie teraz to raz i to że niektóre rzeczy kupuje dla dwóch bo nie wszystko na Bartka po KArolu mam trafione rozmiarem w sezon (zwłaszcza buty mu kupuję) no to łapię się za kieszeń...takiej typowej chińszczyzny nie kupie bo jednak dla mnie kurtka musi jakoś tam oddychać a but być skórzany lub materiał goretex - żeby też noga oddychała, no i tu pytanie - jakie/gdzie skórzane buty które będą znacząco tańsze od wyżej wymienionych???
i powiem wam że dla Bartka kupiłam - już 3 razy mi się udało kupić skórzane porządne buty za 20-40 zł przecenione były ale dla Karola???
a ja mam do was takie pytanie - może podpowiecie polecicie coś gdzie kupujeie ubrania takie konkretne i buty naszych dzieciaczkom....bo ja do tej pory kupowałam głównie firmówki - kombinezony marquita, buty bartek, geox itp
no ale w tym roku jak poszłam do sklepu i obejrzałam kurteczki po 150-180 i buty po 200 to podziękowałam...tym bardziej że to mieszkanie teraz to raz i to że niektóre rzeczy kupuje dla dwóch bo nie wszystko na Bartka po KArolu mam trafione rozmiarem w sezon (zwłaszcza buty mu kupuję) no to łapię się za kieszeń...takiej typowej chińszczyzny nie kupie bo jednak dla mnie kurtka musi jakoś tam oddychać a but być skórzany lub materiał goretex - żeby też noga oddychała, no i tu pytanie - jakie/gdzie skórzane buty które będą znacząco tańsze od wyżej wymienionych???
i powiem wam że dla Bartka kupiłam - już 3 razy mi się udało kupić skórzane porządne buty za 20-40 zł przecenione były ale dla Karola???
Baśka, ja też się gryzę z butami (a właściwie z cenami), ale z drugiej strony boję się, ze jak kupie gorszej firmy, to się szybciej zniszczą. A tak licze na to, że jeszcze Staś pochodzi. Tzn. na razie Stasiowi kupuję nówki, bo jeszcze stópki się kształtują i jednak jedna nóżkę nadal troszkę krzywo stawia, ale liczę, że się wyprostuje.
A co do kurtek, kombinezonów, to kupuję firmówki używane.
A co do kurtek, kombinezonów, to kupuję firmówki używane.
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ja buty zwykle w smyku kupuję- do 100 zł da radę znaleźć skórzane, i mam jeszcze kartę rabatową, więc -10%. No i poluję na wyprzedaże tam albo jakieś oferty dodatkowe dla posiadaczy kart, czasem jest -25%. Jakoś w sierpniu kupiliśmy buty na jesień za 40 zł w Smyku właśnie, i kurtkę na zimę chyba za 50 zł. Kombinezony z Tchibo :-) ale na dwa sezony wystarczają póki co.
Podziel się: