reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Fredka, super! A jeśli chodzi o rurki, to chyba nie tyle waga czy rozmiar, a proporcjonalność sylwetki ma znaczenie- więc mierz koniecznie, to się przekonasz. Ja nie mam odwagi, ale ja to stara konserwa jestem.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kupuj rury i już kozaki albo botki do tego i będzie git
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka przymierzaj :-) do tego fajna tunika :-) i juz innych spodni nie bedziesz chciala :-) a legginsy nosisz?
Pati spodnie rurki kupione. Cudne!!! Rozmiar mniejsze niż zwykle. Tunika też jest. A leginsy... no cóż chce kupić, jednak mam obawy...jednak spróbuje i właśnie szukam sobie jakiś fajnych. Przy okazji kupiłam Oli kapelusz na bal hallowinowy i maskę. teraz szukam jakiegoś wdzianka. Myslę żeby ją przebrać za czarownicę. W domu dynia leży.Będziemy ją przygotowywać na imprezę do przedszkola.
a u mnie wczoraj maz wraca do domu z nowym laptopem i stwierdzenie : ze musi do pracy miec swoj oddzielny przy ktorym maly nie bedzie grzebal, zmienial funkcji i wyrywal literek... Ok nasz jest zmasakrowany choc szybki bardzo i pojemny...ale moj netbook lezy nieuzywany od kiedy pozegnalam sie ze studiami... to chyba mu nie odpowiada pracowanie na rozowym kolorze...i taka robota z facetami...rece opadaja, jak szypansowi : do ziemi!
patrycja24berlin
moj ma tez swoj laptop do pracy i sludznie-jak cos sie stanie przynajmniej nie jest na nas
fredka prosze ffotke w nowej kreacji :-)
ja wczoraj na spontanie kupilam dwie pary butow
fredka prosze ffotke w nowej kreacji :-)
ja wczoraj na spontanie kupilam dwie pary butow
reklama
patrycja24berlin
duze lustro w srebrnej ramie,reczniki w brazie...swiecznik srebrny...swiece grubbe-zapachowe...i jakies tam inne duperele..a chcialam narzute na lozku i juz ich nie bylo-zalamanke mam !!!!!!!!
Podziel się: