reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
kupilma torebke,ksiazki,Adamowi sweterek na ur. mlodej trampki i troche lekow :-D a jak weszlam do Guessa to tak jak weszlam to wyszlam bo oczoplasu dostalam takie zajebiste torebki i buty mieli...ceny o wiele mniej zajebiste :-D

No to ja teraz ....
Sobota: chodziliśmy po krakowskich galeriach handlowych nie kupiłam nic mierzyłam chyba ze 100 płaszczy i wszystkie miały za krótki rękaw, mój małż już chciał mnie posłać na operacyjne skracanie rąk, nie kupiłam nic jedyny płaszczyk który mi się podobał i był dobry to z miss sixty ale cena była nieodpowiednia bo kosztował 1100?!?! Więc na osłodę byliśmy we włoskiej restauracji na pysznym obiedzie.
W niedziele pojechaliśmy do outleta w Jaworznie, kupiłam 2 płaszcze, 5 sweterków, 3 biustonosze i koraliki i apaszki obkupiłam się po wsze czasy, teraz muszę zakupić tylko rękawiczki .
Dawno tak nie poszalałam zakupowo ale ceny były takie ze grzech było nie brać;) mój małz np zamiast jednego garnituru kupił 3 bo 3 kosztowały tyle co jeden w normalnym sklepie i jeszcze od tego było 30% znizki.

Gratuluję udanych zakupów! :-) też bym tak chciała...
Ja do outletu jeżdżę głównie po rajstopki i skarpetki dla Marty i rajstopy dla siebie (Wola i Gatta), a i takie zakupy mi się ostatnio nie udały, bo nie było ani jednych rajstop w rozmiarze Marty. Przy okazji oczywiście oblecę inne sklepy, i za każdym razem utwierdzam się w przekonaniu, że trafiają tam wszystkie rozmiary oprócz 36, bo baaaardzo rzadko udaje mi się coś kupić.

pati mowisz sweterek na urdodziny? hahahahahahaskad ja to znam ;)
a co do urodzinowego tematu to za 8 dni moje urodzinki :)))))))))))))))))))))))
ciekawe co F. wymysli, bo cala organizacje zrzucilam na niego, ma troche poglowkowac!

reklama
kupilma torebke,ksiazki,Adamowi sweterek na ur. mlodej trampki i troche lekow :-D a jak weszlam do Guessa to tak jak weszlam to wyszlam bo oczoplasu dostalam takie zajebiste torebki i buty mieli...ceny o wiele mniej zajebiste :-D

No ja tez w jednym sklepie miałam oczoplas na torebki a o butach to nie wspomne, ale jeszcze dodam ze tym razem nie kupiłam żadnych jeansów i butów postęp;)

Do góry