reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
nie pati nowoczsne tez. my mamy z czarnego drewna takie nizutkie, zwykle, pasuje do wszystkiego. ale w wiekszosci to faktycznie "starodawne" wielkie loza, takie typu dekoracje luksusowych hoteli typu bristol plaza itp... MMMMmmm... :)
my mamy nowoczesny chlodny styl w domu, ale w sumie to uwielbiam styl 16 wiek... tylko nie potrafie go polaczyc z nowoczesnym to raz, a dwa ze nie lubie podrob, "stylowanego na", a na kredensy i debowe stoly z 16-18 wieku nas nie stac. czekam az tesciowie kopyrtna ;) o ile nas do tego czasu nie wydziedzicza hehe

Widze, ze zakupy to chyba najbardziej gorac ostatnio watek :-) Ja przejzalam szafe dzieciakow i stanowczo brak tam tylko cieplejszych spodni, butow i rekawic. Ale latac jakos mi sie nie chce po sklepach. Mnie w sumie tez by sie buty przydaly.... takie na mroz i niepogode ale nie bardzo wiem gdzie szukac. widzialam w witrynie takie kalosze ugg ale sie cenia strasznie i nie wiem czy to warte zachodu.
Zakupowo to ja szaleje meblowo ostatnio ...ale tylko wirtualnie i mentalnie - bo ogladam meble i inne takie cudaki- ale nie kupuje. wzielo mnie na dopieszczanie mieszkania ale jakos odwagi nie mam jeszcze na podjecie konkretnych decyzji wiec glownie ogladam i mysle.
A co do lozka to my mamy taka prawie najwieksza wersje: 190 na 210 (california king). Tyle ze to nawet nie jest typowe lozko bo taki wielki materac rzucony na podstawe (box spring) bez nozek (troche tak jak w hotelu). Kupilam popielaty pokrowiec na dol a gora (posciel) trzymam w jasno szarej lub bialej tonacji wiec wyglada niezle. tyle, ze przescieradla musze sprowadzac bo nawet najwieksze tutejsze nie pasuja.No a plusy to wielkie, wygodne i bez kantow wiec dzieciaki tez szaleja (no i we 3 da sie spac super a we 4 nawet znosnie:-))

Pati fajne ale nie mój styl ;) chociaz jak bede przelotem w Daichmanie to moze przymierze i zmienie zdanie.

Ale tez chce dłuuuugie czarne kozaki.

Cicha wywołałąm Cie chyba myślami - mysle ze te UGG mają przesadzoną cene, mozna kupic w second hand;)

Widze, ze zakupy to chyba najbardziej gorac ostatnio watek :-) Ja przejzalam szafe dzieciakow i stanowczo brak tam tylko cieplejszych spodni, butow i rekawic. Ale latac jakos mi sie nie chce po sklepach. Mnie w sumie tez by sie buty przydaly.... takie na mroz i niepogode ale nie bardzo wiem gdzie szukac. widzialam w witrynie takie kalosze ugg ale sie cenia strasznie i nie wiem czy to warte zachodu.
Zakupowo to ja szaleje meblowo ostatnio ...ale tylko wirtualnie i mentalnie - bo ogladam meble i inne takie cudaki- ale nie kupuje. wzielo mnie na dopieszczanie mieszkania ale jakos odwagi nie mam jeszcze na podjecie konkretnych decyzji wiec glownie ogladam i mysle.
A co do lozka to my mamy taka prawie najwieksza wersje: 190 na 210 (california king). Tyle ze to nawet nie jest typowe lozko bo taki wielki materac rzucony na podstawe (box spring) bez nozek (troche tak jak w hotelu). Kupilam popielaty pokrowiec na dol a gora (posciel) trzymam w jasno szarej lub bialej tonacji wiec wyglada niezle. tyle, ze przescieradla musze sprowadzac bo nawet najwieksze tutejsze nie pasuja.No a plusy to wielkie, wygodne i bez kantow wiec dzieciaki tez szaleja (no i we 3 da sie spac super a we 4 nawet znosnie:-))

cicha masz raje- to jest wlasnie informacja, ktorej zapomnialam podac : ciezko znalezc przescieradla, narzuty itp
nasze tez jest na takiej drewnianej podstawie-skrzyni bez nozek, z kazdej strony w skrzyni s apo 2 szuflady wiec bardzo praktycznie, a wszystko jest i tak dosc nisko, choc wolalabym jeszcze nizej :)
aha i jeszcze jak wypadnie sie przeprowadzac to z takim lozem nie jest latwo :) co nas akurat niedlugo czeka...

pati : fajne kozaki i na kot o/u rnie latwiej pomykac niz na obcasach :)
ale najbardziej niz moge z cen, wy to macie dobrze w De! tutaj za 30 euro to ceratkowe na targu mozna znalezc...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry