reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

a ty jeszcze o 20h30 na BB? twoj tez jeszcze pracuje? :)ja czekam z kolacja, ale zaraz sobie wlacze serie na dvd : 24 hours :) juz jetsem wykapana, wykremowana tylko sie najesc zapic winkiem i pod kolderke :) a i modlic sie zeby sasiad przestal chodzic jak slon .... :)

reklama
ja wlasnie mloda polozylam...moj zaraz jedzie po przyczepke i o 05:00 robi wypad do polski... ja bylam na spotkaniu z nowa kolezanka bo ostatnio nam nie wypalilo... bylo bardzo milo i dzieci od razu sie polubily... :-) przyszla dzis moja kurtka i opdsylam...nie pdooba mi sie az tak ... :/

nie lezy mi tak jakbym chciala...ciepla jest to fakt ale kolniez taki kurde jakis malo przylegajacy do szyji,a kaptur taki jakis duzy...no od 0 do 10 dam 6 punktow...

Ja zakupy przekładam na przyszły tydzień;) bo dzisiaj jakaś słabo silna jestem, jadę do domku po pracy i odpoczywam. Tylko wino po drodze zakupie czerwone;)
A gdzie jakieś fajne koszule kupie na długi rękaw?, sweterki itp?
Jakies propozycje poproszę, aaa i ile leginsy kosztują?

Syla Mango,Zara,H&M,Top secret,telly wejil,Vero Moda widzialam ostatnio duzo fajnych rzeczy ma... wiesz trzeba polatac...nietstey ;)
a legginsy roznie...od 20 zeta do tysiac zl...

reklama
Do góry