reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

To jeszcze się pochwalę że dostałąm dziś od mężusia spódniczkę ciążową z 9fashion czym mnie totalnie zaskoczył!! Tznogladaliśmy ją, mierzyłam i podobałą mi się ale nie mogłam się zdecydować, też ze względu na kasę - a on mi tu proszę taką niespodziankę dziś zrobił :) super

reklama
Witam ponownie - mama z grudniówek. Po raz kolejny wystawiłam trochę rzeczy na allegro w ramach czystek w szafie mojej Lenki która obsypana została prezentami. Nie wszystko nam się przydało, przyda, nie wszystko odpowiada naszym gustom a przede wszystkim nie jestem w stanie wszystkich tych rzeczy wykorzystać. Jest ich po prostu za dużo.

Może którejś z Was coś sie spodoba - zapraszam do obejrzenia moich aukcji.

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1516079

Trzymając za Was kciuki serdecznie pozdrawiam!
Paulina

Sumka coś jak majtki 'haltery' hahaha takie zbrojne te biustonosze :laugh:

Basienko , ta spódnica to jeden z moich wymarzonych ciuszków ciążowych na ktory obawiam się nie będę mogła sobie pozwolić :) Jest bardzo elegancka :)

Basiu spódnica powalajaca, a męża to tylko pozazdrościć, zwłaszcza że tak sam. Ja mojego wysłałam kiedyś do apteki po krem Vichy. Pod taką nazwą jak ja chciałam jest tylko jeden więc luzik....... ale nie przyszło mi do głowy, że mój własny mąż może mi kupić krem Vichy nazywający się dokładnie tak jak prosiłam a jakże, tylko pod oczy!!!! ;D
Basiu ale teraz czekamy na fotki w nowej spódnicy !!!!

Dzięki dziewczyny :) myślę że w weekend (albo po, bo w weekend będę sama i nie będzie miał mi kto zrobić :( ) jakieś fotki zamieszczę :D Moja na pewno jest ze trzy rozmiary większa niż ta na modelce :D
A jeśli chodzi o męża - przykładów takich jak Twój Sumka też mogłabnym przytoczyć sporo...najprostszy to jak wysłałam go po jogurcik (taki żeby jelitka poruszyć) a przyszedł z danio bo to przecież to samo... i tak to z tymi naszymi facetami już jest!!
No ale tym razem mu się bardzo udało chociaż to ja będę się teraz martwić jak tu fainansowo wyrobić do końca miesiąca ;) ...i jeszcze skubaniec rabat dostał - zapłacił tylko 90 zł za tą spódnicę :D

Basiu, sliczna ta spodnica!!!
a stanik kupilam na wyrost! :D
sumko, mi sie nawet podobaja ramiaczka od tego w kwiatki co kupilam, bo maja taki lososiowy kolor, a ze szerokie, to czasem mozna hehe

w ogole nie napisalam, ze fotki to moj brat robil i nie mam pojecia dlaczego powiesil staniki przed komputerem ::) ale moze temat "bielizna siostry" nie jest dla niego najwygodniejszy ;)

Dziewczyny oto moje dzisiejsze zakupy...nie mogłam się im oprzeć...

11pu1.jpg

33ih.jpg

68dv.jpg

Olu, przecudne, po prostu śliczne, daj namiar też może sobie cos takiego kupie (jesli oczywiście na allegro kupiłaś?) dzieki :)

reklama
Do góry