Sumeczko ja kupiłam taką karuzelę na allegro nówka na gwarancji coś ok 130 zł jest ekstra...4 melodyjki i piąta : szum fal.....dwa stopnie głośności, pilot aby Malucha NIE BUDZIĆ PODCHODZENIEM..., lampka nocna ..można ją wyłączyć jak fruwają motylki no i przepiękne motylki latające po suficie w 100% polecam.....
reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
sumka, ja tez kupiłam karuzele z misiami i jestem bardzo zadowolona
A oto mój nowy zakup
A oto mój nowy zakup
Sumka - ale cudenka a jakie kolorowe!!Ja tez chce mate i palak!!!))0
Tez sie napalilam na ta karuzele...z misiami i tymi innymi bajerami Fisher Price...
Dzieki Olu..patrzylam w H&M maja mnowstwo takich ubranek juz 'meskich' i sie zastanawialam od kiedy maluchowi mozna je zakladac
Kolezanki mi mowili ze swoich pociechom zakladaly jakos od 3 miesiaca a wczesniej body i spioszki..
A mi sie tak podobaja:jeansy, itp.. i takie koszulki jak ty kupilas
Agaciulka- Super koszulka!!!!!!
Ja chce wiosne!!!!!
Tez sie napalilam na ta karuzele...z misiami i tymi innymi bajerami Fisher Price...
Dzieki Olu..patrzylam w H&M maja mnowstwo takich ubranek juz 'meskich' i sie zastanawialam od kiedy maluchowi mozna je zakladac
Kolezanki mi mowili ze swoich pociechom zakladaly jakos od 3 miesiaca a wczesniej body i spioszki..
A mi sie tak podobaja:jeansy, itp.. i takie koszulki jak ty kupilas
Agaciulka- Super koszulka!!!!!!
Ja chce wiosne!!!!!
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dzisiaj moja mama odebrala paczke ze sklepu internetowego "szafa mamy" :laugh:
zamowilam sobie dwa staniki do karmienia (polecialy do mojej mamy, bo to polski sklep, wiec nawet jeszcze nie moglam obmacac zakupu!!!!)
a gratis dostalam skarpeteczki
tu sie pochwale:
zamowilam sobie dwa staniki do karmienia (polecialy do mojej mamy, bo to polski sklep, wiec nawet jeszcze nie moglam obmacac zakupu!!!!)
a gratis dostalam skarpeteczki
tu sie pochwale:
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Śliczne ja nawet nie wiedziałam że dla karmiących są takie ładne biustonosze w kwiatuszki ! Teraz przeglądam co tam mają w tym sklepie i muszę przyznać że ceny wcale nie są wygórowane. Może się na coś skuszę
aska outada
Tylko jaki ja mam teraz rozmiar miseczki ???
aska outada
Dziewczyny, jak myślicie piersi jeszcze urosną ? Wydaje mi się że po porodzie będa bardziej obrzmiałe..Moj rozmiar miseczki jest pomiędzy B i C i nie wiem czy w C przypadkiem nie wpadnę jak w worek (mam 96cm w biuście ).. A może poprostu lepiej jeden biustonosz do karmienia kupić w sklepie po przymiarce a potem decydować o takich zakupach przez internet ?
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja kupilam rozmiar miseczki z zapasem
z reszta z kupowaniem przez net to nigdy nie wiadomo w przypadku stanikow, bo tu rozmiar rozmiarowi nie rowny.
a przez net kupilam, bo takiego kolorowego nie widzialam nigdzie w sklepie, nie mowiac o tym, ze u nas to sie za 50zl stanika nie dostanie niestety........30eur to takie minimum :/
z reszta z kupowaniem przez net to nigdy nie wiadomo w przypadku stanikow, bo tu rozmiar rozmiarowi nie rowny.
a przez net kupilam, bo takiego kolorowego nie widzialam nigdzie w sklepie, nie mowiac o tym, ze u nas to sie za 50zl stanika nie dostanie niestety........30eur to takie minimum :/
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Dziewczyny czy nie uważacie, że biustonosze do karmienia maja powalajace ramiączka, takie subtelne, zwiewne i delikatne ;D. I pomyśleć, że w takiej seksownej bieliźnie będziemy pomykać całe lato ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: