reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Sumeczko ja kupiłam taką karuzelę na allegro nówka na gwarancji coś ok 130 zł jest ekstra...4 melodyjki i piąta : szum fal.....dwa stopnie głośności, pilot aby Malucha NIE BUDZIĆ PODCHODZENIEM..., lampka nocna ..można ją wyłączyć jak fruwają motylki no i przepiękne motylki latające po suficie w 100% polecam..... ;) ;) ;) ;)

reklama
Sumka - ale cudenka a jakie kolorowe!!Ja tez chce mate i palak!!!:)))0
Tez sie napalilam na ta karuzele...z misiami i tymi innymi bajerami Fisher Price...

Dzieki Olu..patrzylam w H&M maja mnowstwo takich ubranek juz 'meskich' i sie zastanawialam od kiedy maluchowi mozna je zakladac
Kolezanki mi mowili ze swoich pociechom zakladaly jakos od 3 miesiaca a wczesniej body i spioszki..
A mi sie tak podobaja:jeansy, itp.. i takie koszulki jak ty kupilas:)

Agaciulka- Super koszulka!!!!!!

Ja chce wiosne!!!!!

dzisiaj moja mama odebrala paczke ze sklepu internetowego "szafa mamy" :laugh:
zamowilam sobie dwa staniki do karmienia (polecialy do mojej mamy, bo to polski sklep, wiec nawet jeszcze nie moglam obmacac zakupu!!!!)
a gratis dostalam skarpeteczki :D
tu sie pochwale:
P1010725.jpg

P1010724.jpg

P1010723.jpg

Śliczne :) ja nawet nie wiedziałam że dla karmiących są takie ładne biustonosze w kwiatuszki ! Teraz przeglądam co tam mają w tym sklepie i muszę przyznać że ceny wcale nie są wygórowane. Może się na coś skuszę ;)

Dziewczyny, jak myślicie piersi jeszcze urosną ? Wydaje mi się że po porodzie będa bardziej obrzmiałe..Moj rozmiar miseczki jest pomiędzy B i C i nie wiem czy w C przypadkiem nie wpadnę jak w worek (mam 96cm w biuście ).. A może poprostu lepiej jeden biustonosz do karmienia kupić w sklepie po przymiarce a potem decydować o takich zakupach przez internet ?

Ja kupilam rozmiar miseczki z zapasem :D
z reszta z kupowaniem przez net to nigdy nie wiadomo w przypadku stanikow, bo tu rozmiar rozmiarowi nie rowny.
a przez net kupilam, bo takiego kolorowego nie widzialam nigdzie w sklepie, nie mowiac o tym, ze u nas to sie za 50zl stanika nie dostanie niestety........30eur to takie minimum :/

Dziewczyny czy nie uważacie, że biustonosze do karmienia maja powalajace ramiączka, takie subtelne, zwiewne i delikatne ;D. I pomyśleć, że w takiej seksownej bieliźnie będziemy pomykać całe lato ;D ;D ;D

reklama
Ja mam taki jak ten w kwiatuszki tylko czarny i polecam kupić większy bo słabo się rozciąga (rozmiary nie są "wygórowane") a pewnie nam jeszcze tu i ówdzie przybędzie :D

Do góry