reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
tak jak ja dzisiaj...:)kupilam sobie koszule, tunike i sukienke...uszczana ze szczescia wrocilam, bo na promocji i grosze dalam,...a sa cudne:D

bluzka i sukienka....oczywiscie - 50% skusiło...ciekawe czy ja założe te wszystkie ciuchy bo mi szafy pekają w szwach i nawet potem nie pamietam o niektórych rzeczach że je mam ....tez tak macie???? (usia- ty chyba nie nadążasz swoich znosić?)
wczoraj buty dla Pawła i dla Bartka eż 50 % taniej...

Baśka ja tak czasami mam, ale ostatnio wywaliłam wszystko z szafy i był przegląd, część rzeczy wzieła siostra część oddałam dalej i mam teraz luz mogę kupować.
Brakuje mi jak zwykle bluzek, i czaje sie nadal na legginsy

Baśka ja tak czasami mam, ale ostatnio wywaliłam wszystko z szafy i był przegląd, część rzeczy wzieła siostra część oddałam dalej i mam teraz luz mogę kupować.
Brakuje mi jak zwykle bluzek, i czaje sie nadal na legginsy

chcialam napisac to samo- ulatwie sobie cytujac:p...i tez musze jeszcze legginsy pokupowac..bo sprzed ciazy - dzady i za duze juz..a tereaz jakos mi najle[piej pasuja ...
i niestety tez tak mam jak Wy koledzanki;)...
Syla wystawilas na allegro? jaki masz nick?
ja wlasnie wystawilam nowe rzeczy na allegro (wysylka z PL) i w przyszlym tyg. zabieram sie za moje i dzieci ciuchy...tylko juz wysylka bedzie z UK..wiec jeszcze nie wiem czy mi sie to oplaci...- nick dorotarus

aa no i Baska wlasnie Ty tez karmisz jeszcze piersia? kurcze ze wzgledu na to gl. robilam czystki w szafie...segregowalam- bo jak mam kiecke po uszy to nijak moge mlodego nakarmic...;/...wiec teraz gl. jak cos kupuje na to zwracam uwage..;/..dekold, badz guziki- wskazane:D

reklama
Do góry