reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja kupułam kolejne buty na wyprzedazy bo sie nie mogłam powstrzymać
bluzka i sukienka....oczywiscie - 50% skusiło...ciekawe czy ja założe te wszystkie ciuchy bo mi szafy pekają w szwach i nawet potem nie pamietam o niektórych rzeczach że je mam ....tez tak macie???? (usia- ty chyba nie nadążasz swoich znosić?)
wczoraj buty dla Pawła i dla Bartka eż 50 % taniej...
wczoraj buty dla Pawła i dla Bartka eż 50 % taniej...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Baśka ja tak czasami mam, ale ostatnio wywaliłam wszystko z szafy i był przegląd, część rzeczy wzieła siostra część oddałam dalej i mam teraz luz mogę kupować.
Brakuje mi jak zwykle bluzek, i czaje sie nadal na legginsy
Baśka ja tak czasami mam, ale ostatnio wywaliłam wszystko z szafy i był przegląd, część rzeczy wzieła siostra część oddałam dalej i mam teraz luz mogę kupować.
chcialam napisac to samo- ulatwie sobie cytujac...i tez musze jeszcze legginsy pokupowac..bo sprzed ciazy - dzady i za duze juz..a tereaz jakos mi najle[piej pasuja ...
i niestety tez tak mam jak Wy koledzanki...
Syla wystawilas na allegro? jaki masz nick?
ja wlasnie wystawilam nowe rzeczy na allegro (wysylka z PL) i w przyszlym tyg. zabieram sie za moje i dzieci ciuchy...tylko juz wysylka bedzie z UK..wiec jeszcze nie wiem czy mi sie to oplaci...- nick dorotarus
aa no i Baska wlasnie Ty tez karmisz jeszcze piersia? kurcze ze wzgledu na to gl. robilam czystki w szafie...segregowalam- bo jak mam kiecke po uszy to nijak moge mlodego nakarmic...;/...wiec teraz gl. jak cos kupuje na to zwracam uwage..;/..dekold, badz guziki- wskazane
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nie ciuchów nie wystawiałam wszystko rozdałam po znajomych
Podziel się: