reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
dwie pary okularow,portfel i torebka :-) moje zakupy ostatnio...a jeszcze w dzien wyjazdu takie brazowe cos jasne co mam na fotkach...to taka niby narzuta z 3/4 rekawem...z tylu dluzsza...taka lejaca troche...nie wiem jak to wytlumaczyc bluzka z sercem z cekinow-tez na fotkach,czarne spodenki z aksamitu...sukienka w paski na poduchach z marszczonymi ,krotkimi rekawkami...bokserki do spania...i chyba wsio....i lakier do paznokci doslownie minute przed odjazdem z pod hotelu kupilam-taki mega rozowy razacy w oczy-jak chcialam troche drogi byl...ale mowie teraz albo nigdy bo tu jeszcze idealnego koloru jak chcialam nie spotkalam-a ten taki byl
patrycja24berlin
jeszcze nic nim nie pomalowalam ale mloda chcial wiec moze jej dzis mazne to cykne...
patrycja24berlin
aha kupilam sobie jeszcze branzoletke bialo blekitna i ten zegarek maly co chcialam-bialy wlasnie dzis go w kosmetyczce znalazlam wiec mi sie przypomialo
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja rozglądam się za kupnem płaszczyka, kurtki takiej jesiennej bo zimno sie zrobiło a ja po ostatnich prządkach zostałam bez. Szukam też bluzek kilku takich do pracy do jeansów
patrycja24berlin
ja szukam na ebayu dobrych okazji dla mlodej... kupilam jej ta kurteczke :-) za 11 euro z przesylka :-) niby ma byc jak nowa Neuwertige H&M Jacke in Gr. 110 - Top Zustand! bei eBay.de: Jacken Mäntel (endet 05.09.10 19:23:27 MESZ) teraz kilka jeansow sobie wyszukalam ktore bede licytowala i kilka sweterkow-wszystko dla mlodej...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
fajna kurtka i cena tez
zgadzam sie..maly cyckuje i ciezko mi pisac..cytuje wiecfajna kurtka i cena tez
reklama
Podziel się: