reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati no ja bede kupowac po nowym roku wiec tez szukam moje typy to :
Nr 1 Audi A3 auto ładnie wyposażone, bez trzeszczących plastików jak np w Yaris która jest wg mnie obleśna, audi jest dość szybkie, zwrotne, częsci w razie co są tanie, mnie interesuje wersja z full opcją na automacie;)
drugi typ to alfa romeo 147 stosunkowo niedroga , ladna, funkcjonalna, itp JAk bedziesz jeżdzić po niemieckich drogach to raczej nie awaryjna.
ewentualnie jeszcze honda Civic ale podoba mi sie najmniej.

Kazdy tez szuka czego innego w samochodzie, dla mnie musi miec w środku skórzaną tapicerkę;), podgrzewane fotele, automat, naped na przód bo jeżdzę dużo poza miastem a teren mam górzysty, najlepiej 4 na 4 (ma audi a3), nie wspomne o klimie, elektrycznych lusterkach abs, esp, no i jeszcze miło by było jakby miał czujniki parkowania bo jak sie parkuje w centrum to są przydatne, aaaa i jeszcze dobry sprzęt audio, taki ma np alfa 147 w fabrycznie, i samochód ma byc na benzynie!!!! diesel odpada.

reklama
Sylwia i tego wszystkiego oczekujesz po samochodzie, żeby jeździc po mieście? Wow, ale wymagania!
No i kupa kasy potrzebna...
I te co wymieniłaś, to raczej średnie a nie małe ;-) A mi po mieście potrzeba małego "pierdzioszka", żebym wszędzie zaparkowała.
No ale tak jak piszesz, każdy zadowoli sie czymś innym ;-)

Ostatnia edycja:
a ja wczoraj kupilam sobie i dzieciom troche ciuszkow(bo w tyg.robilam porzadki i zwolnilam troche miejsca;)..sobie katane jeans fcuk, i dwie tuniczki, Klaudii tez katane jeans, kurtke przeciwdeszc zowa, Gracjanowi 2 pary ogrodniczkow jeans...aaa i dostalam od meza:p masazer antycellulit;)

pati spotkalam zaparkowany wczoraj w parku mini cooper, zakodowalam nazwe "cooper" i juz mialam ci pisac, a tu widze, ze ty wywiedziana bardziej niz ustawa przewiduje! specu! ale ze tyle takie bajerowe cacko kosztuje, to nie wiedzialam, nawet nie wiem czy jets dobrej jakosci ( bo sie wogole nie znam), widzialam tylko, ze sporo takich po miescie smiga i glownie babki nimi kieruja :)

rusia : napisz za jakis czas jak sie masazer spisuje, to moze tez zakupie, bo jak mi po ciazy wylazl cellulit tak siedzi i nawet nie licze, ze sobie pojdzie sam hehe

a ja wczoraj (po raz kolejny zlamalam kosmetykowe postanowienie) i kupilam sobie dwa balsamy z Occitane de Provence: moj ulubiony miodowy i zwykly nawilzajacy z maslem karite, do tego pianke to mycia twarzy i mini odyzwke do wlosow, ktorej jeszcze do tej pory nie testowalam. a z promoda : sweterek cienki, legginsy z wywinieta koncowka na nogawce i z guziczkiem :) i cienkie zwiewne jeansy. Tylko, ze moj F. dzisny skwitowal ze forma za bardzo "noga slonia" hehehe ale ja je tam lubie :)

a i jeszcze zapomnialam co do occitane : zestaw krem do rak i stop, ale jeszcze nawet ich nie odpakowalam, a stopy by sie naprawde nie pogniewaly jakby juz je nim potraktowala :)

Ostatnia edycja:
Syla chyba 30 tysiecy troche malo jak na Twoje wymagania ;) no chyba ze euro to okay ;) za 30 tysiecy to ewentualnie szmata przelatana...i to model przedostatni...w miare okay...na takim wypasie tu zaczyna sie od 15 tysiecy euro...

Natalia ja uwielbiam samochody...moglabym prowadzic swoj autohandel :-D

reklama
no coz pewnie na klientow bym nie nazekala :-D:-D hahahahhahahaha brudasow jak psow bym miala pewnie w kolo siebie...ale to ciezki chleb...ciagle w trasie,szukac,kupowac,handlowac...musislabym po roznych krajach jezdzic i miec dobrych wspolpracownikow...

Do góry