reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

rusia : napisz za jakis czas jak sie masazer spisuje, to moze tez zakupie, bo jak mi po ciazy wylazl cellulit tak siedzi i nawet nie licze, ze sobie pojdzie sam hehe

:)

oo przypomnialas mi:O..zapomnialam o tym sprzecie:O:D

Syla- gdzies t wyczytalam, dlatego pytalam..cos mi sie widocznie pomylilo:p

reklama
Ja się przybieram jak wilk do jeża, żeby wystawić ubranka po Marcie, bo nie mam co zrobić z nimi... Chyba wrzucę na ogłoszenia, że oddam za jakieś książeczki czy coś w tym stylu...

ubranka kiepsko schodza bo za dużo tego, ja już teraz nic nie wystawiam bo się nie opyla...jakieś drobiazgi to dam na aukcje charytatywne bo mamy takiego wcześniaczka z sierpnia 2009- może któraś z was by też miała jakieś fanty zbędne do wrzucenia?
( Moja strona - Aukcje internetowe Allegro )
a troszke dupereli sprzedaąłm wymienilam na szafce

Kasia - a ty trzymaj po Marcie dla drugiego maluszka:) przecież macie w planach ;)?

Rusia - karmie choć bym chciała już przestac i mam pytanie do was ale to na inny watek
no ale co do ciuchów to już normalnie się nosze bo tylko w nocy i do zaśniecia czasem karmie

ja jeszcze teraz musze wyskoczyc po pare jakis letnich ciuchow na ten urlop...ale nie chce przesadzac bo lato sie konczy i czas powoli na jesienne...ale z 3-4 bluzki kupie...z dwie pary spodenek...i wsio...

A ja zapomniałam ze idziemy na wesele za tydzień i teraz jakąś kiecke muszę wykombinowac, ale chyba nic nowgo nie bede kupowac bo to do znajomych;) więc w tym towarzystwie jeszcze nie byłam;)

Ale paznokcie musze zrobić i stopy bo w takich to masakra!

Wcziraj bylismy po prezentyna dzis..sis kupilam perfumy, tacie buty, chlopakowi sis koszulke z animal, ..
oprocz tego kilka rzeczy dla Klaudii do przedszkola..torbe do przedszkola na jedzenie i buty -adidasy-nike, sukieneczke granatowa...musze jeszcze dokupic jej zieloe, badz granatowe rajstopy ..by pasowaly do mundurku..sukienki...
dla Gracjana dostalalam wczoraj od tego sasiada mojego;)...znowu cala wielka reklamowke couszkow..masakra, bo doslownie juz nie mam gdzie ich trzymac..wlasnie z Duska od rana segregujemy co jeszcze dobre co juz idzie w odstawke..bo tyyle tego mamy..a mowia ze od przybytku glowa nie boli;P...ale takie slodziaki....a par butow to az mnie szokuje...dal nam chyba z 7 par..?:O..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry