reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

no tak sobie pomyslalam, ze panowie by chetnie wracali wymlienic sobie autko :)
a podorze po roznych krajach, meczace ale ciekawe! jak dla mnie to mega atut!
no a na brudasow hehe.. pozostalo by ci wywiesic szyld na firmowym budynku " brudasom nie sprzedajemy" ;)

reklama
ale na brudasach-czytaj turkach :-D najwiecej idzie zarobic ;-) bo u nich priorytet to wypasiona bryka... ;-) a jak po auta jezdzisz to tez musisz miec mega nerwy ...i jak juz aut szukasz to nie ma czasu na zwiedzanie...no hyba ze potencjalnych klientow :-D

Ja to chyba bym siebie najlepiej w tym widziala :-) droge to diabelstwo..ale myslelismy kupic taki obtarty,..mam brata lakiernika wiec wymaluje i jak ta lala bedzie znowu cacy a o duzoo taniej :-) Gebrauchtwagen: BMW, 116, i *Klimaanlage*AdvantageP*1.Hand*unfallfrei*, Benzin, € 14.900,- AutoScout24 Detailansicht

pati : to jest male auto ? loooo! dla mnie male to smart hehe ;)
a co do turkow, jak tak kupuja, no to niestety szyld "serdecznie zapraszamy" hahahahahahahhahaa

nooo fajne Pati ta BMW ale jak dla mnie odpada bo ma napęd na tył
ale ja nie mowie o nowym aucie chce kupić takie 4 -5 letnie;) za to z fajnym wyposazeniem, moze byc np poleasingowe

no ja o nowym tez nie mowie tylko o takim wlasnie jak piszesz :-) bo nowy to ok 45 tysiecy euro taki audik...jak nie wiecej... z reszta nowych sie nie oplaca kupowac... no chyba ze sie spi na szmalu... ;) znajomy npkupil sobie cabrio...pojezdzil 4 miesiace i juz stracil 5 tysiecy euro........ porazka co? :-D

reklama
Do góry