reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

pati: mowisz ciesz sie, ale to niemozliwe hahaha jak po tylu latach suszy takie cos sie zaczyna dziac, to czlowiek nic tylko weszy nosem, gdzie podstep
czekam na jakas reakcje-klasyka, w stylu nierownego podzialu akcji, sprzerdazy itp
na rzecz biednej siostry studentki ;) kilka razy juz sie sprawdzilo :)

a praca ! sympatycznie, ja tam lubie dziadkow, kiedys bylam wolontariuszka w asocjacji, robilismy dziadkom animacje w czasie wakacji, jezu jakie rzeczy sie dzialy... z jedna babcia chodzilam co tydzien n atarg wybierac jej stringi (miala 90 lat skonczone)

a na twoim miejscu to bym kiedys zabrala ze soba mala, najlepiej przzed gwiazdka lub urodzinmai hahahahhahahaa :)

reklama
Wczoraj był dalszy ciąg poszukiwań koszuli- no i dupa, ale jeszcze się nie poddaję, dziś jak się uda do kolejnego sklepu wstąpię :-D wróciłam z inną koszulą, paskiem, i dwiema bransoletkami :-D

Dziewczyny powiedzcie mi jaki z malych samochodow moglabym sobie kupic...szukamy cos dla mnie pwoli...ale na poczatek nie chcemy tez za duzo wydac..no i zeby tez nie placic duzych ubezpieczen itd...ma malo palic bo ja tylko po miesice smigam,no i z parkowaniem chce miec wreszcie wiecej luzu bo nie zawsze ta nasza krowa moge jakas luke znalec... patrzylam np.na sparta lub audi...tylko ze np.smart taki plastikowy w srodku...te zegary takie dziwne... i tak sobie myslalam ze moze Audi A2
auto ma byc tak do 5-6tys.euro.. Pkw-Inserat: Detailansicht
Pkw-Inserat: Detailansicht

Pati, nie znam sie na samochodach, ale jakbym miała kupowac samochód dla siebie, to byłaby to Toyota Yaris - znam kilka dziewczyn, któą nią jeździ i s strasznie zadowolone

toyote tez braalam pod uwage do poki nie wsiadlam w nia...wlasnie ma tez takie plastiki...te dziwne zegary... tu jezdzi ich multum...i ci co maja sobie chwala...

pati ja sie nie znam, jedyne dwa male co znam... to smart i yaris :) hahaha wiec sie nie wyrozniam, jeszcze po ulicy jezdza jakies fajne takie male stylowo na sportowo-starodwane MINI, ale nawet nie wiem jaka to marka glowna...

Nataloa Mini cooper-ale to juz cena wyskokowa-ok 15-20tysiecy euro ;-)
Moze jeszcze BMW 1 dostane...bo A 3 juz mi sie opatrzal... no ale ten samochod to tak w troche bardziej odleglej przyszlosci...bo najpierw urlop...wiec moze na urodziny wstyczniu ;)

reklama
Pati to masz jeszcze duuużo czasu ;) myślę że jak pooglądasz autka i z zewnątrz i w środku to znajdziesz takie które się do ciebie uśmiechnie i to będzie to.
Mi z małych aut bardzo dużo się podoba, za to z dużych już nie bardzo, sharan był moim wymarzonym autem i teraz mamy zgrzyt co kupić, G chce oktawię, mi się podoba ewentualnie hyundai trajet. Ostatecznie i tak G zdecyduje co kupimy, ja mam jeden warunek - ma być srebrny ;)

Do góry