reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Natalia moj mani na sweterki nie ma:-) nosi sie zazwyczaj bardziej sportowo...ale wpadlam do top secret i on poszedl w swoj dzial ja w swoj...no i jak zaczal przymierzac to mial za maly sweter jeden i poszlam po wiekszy..ale zaczelam buszowac miedzy wieszakami i zacvzely mi wpadac rozne rzeczy w lapska...i tak to tym sposobem 4 sweterki ja mu wybralam...i najlepsze bylo to ze one tak ze 130zl. na 39,90 :-) wiec jak macie to secret to pedzcie bo fajowe przeceny...np.jeden sweter taki grubszy na guziki z kapturem bardzo mi sie spodobal :-) tu taki ok.80-100 euro kosztuje...
Wszystkich nie ma na online shop ale np.kupil ten : TOP SECRET taki tylko ze czarny TOP SECRET takie polo TOP SECRET

reklama
pati... doopa, nie ma tu top secret :(
ale chyba jak by byl to i ak bym nie poszlo, bo by mi znowu nowe swetry przytargal, tak moze troche czasu minie nim szafa znow sie zapcha ;)
ale przeceny kurde super, 40 zeta za sweter...

pati, czytalas o mojej tesciowce? dziwne co? PAMIETNY DZIEN :) musze zapisac date, jestem pewna ze za kilka dni lub tygodni jakies szydlo z worka wyjdzie i zrozumiem :)

no czytalam...moze tesciowej "zwieracze"na prezenty puscily :-D
Ciesz sie kobito :-)

A top secret bardzooo lubie...obkupilam sie ostatnio jak bylam na 10 dni w pl. niezla sumke tam zostawilam :-D ale tez niezle przeceny byly na niektore rzeczy... np.kupilam tam dwie fajne bluzki za 14,90sztuka :-)

Aha a moja "prace"zaczelam jakies kilka tyg.temu :-) powiem ci ze fajnie...dziadek winem poczestuje...babcia szampanem :-D a to jakis puder dostalam od niej,latarenke na balkon na swiece...szlafrok...bo dla niej za maly...itp :-)

od wyboru do koloru... :-) dla siebie napewno znajdziesz...i co mi sie podoba to wiekszosc za dupe bluzek lub w pol a nie jak czesto pod sam pepek...

O Pati to ważne, bo mnie wpieniają takie króciutkie bluzeczki :-/
No ja będę musiała kopsnąć sie do Krakowa. No chyba, że w nowej galerii otworzą

reklama
A ja jeszcze dodam ze oni tez fajne te rzeczy gatunkowo maja...bo mam np.bluzki i pralam je bardzo czesto i ani koloru nie stracily ani nic z fasonem sie nie stalo..
No i jak tak na ich stronke wchodze to az glupieje bo i to bym chciala i to...na szczescie jak jestem w sklepach to wszystkiego nie maja co w necie widzialam bo plajte bym poszla :-D

Do góry