reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja z dlugim tez kupilam jedno rozpinane z boku a drugie z przodu...tyle te zkrotkim nie widzialam z rozpieciem..
Tez stwierdzilam ze jeszcze poczekam na wiosenne kolekcje, bo na razie same zimowe ...Chyba juz niedlugo powinny byc
W Mothercare widzialam ze juz maja sporo letnich rzeczy...

reklama
Z męzem zrobilismy już mega przemeblowanie - bo kupiliśmy łóżeczko!!!- jest śliczniunie :) i juz stoi na swoim miejscu:)- aaa i matę edukacyjną ::)

Rusalko czekamy na fotki lozeczka, maty i innych zakupow..
Ja za wieksze zakupy do pokoiku wezme sie z mezem po malowaniu czyli za jakies 10-14 dni:)))
Dziewczyny jak tam zakupy, kupujecie cos????

a ja zaszalałam i kupiłam sobie spodnie ...są super wygodne i ładniusie..brzuszek mi rośnie z dnia na dzień i w poprzednich cisnął mnie pas, a więc zaszalałam i kupiłam...
oto efekt moich szaleństw:

889800399hr.jpg

8898003911ct.jpg

10008977nn3pa.jpg

a to dla mojego synusia...
897789825ax.jpg

Olu - spodnie pierwsza klasa!! a bluzeczka przesliczna - gdzie kupilas, a raczej jakiej firmy???
A ciuszki dla synka takie meskie!!!Bardzo ladne:)
Jaki to rozmiar????Od ktorego miesiaca mozna takie bluzeczki dziecku zakladac...????
tak moj dylemat cd..wkladanie przez glowke...

Olu ciuszki śliczne i te duże i te małe, a zwłaszcza ta różowa bluzeczka urocza  ;D
Rusałko wklejaj czym prędzej fotki  ;D

Ja teraz poszłam w edukację maluszka i oto efekty

*mata Tiny Love Zoo de lux z powalajacą muzyką Mozarta i migającymi światełkami ;D
*pałąk do wózka Tiny Love z pozytywką ;D
*buciki z pluszu z wszytymi grzechotkami ;D

img165010rv.jpg
img165115uf.jpg
img16496hj.jpg

A co najważniejsze dostałam od meża własny aparat więc teraz będę was zamęczać fotkami do bólu ;D

Aniu zakładałam mojej córci od rozmiaru 62 ale pamiętaj muszą mieć guziki z boczku to jest ważne.....bluzeczkę i spodnie na allegro wyczaiłam..spodnie nówki..kobieta przerabia zwykłe jeansy na ciążowe..a bluzeczka dwa trzy razy uprana i cudo!!!
Sumka ile płaciłaś za te cuda? i skąd je masz?

u nas teraz zadnych zakupow, tylko przeprowadzka troche pochlania kaski......
a Olu mnie tez pas(tzn pod brzuszkiem) cisnie w moich ciazowych jeansach, chodzic to w nich moge, ale przy siedzeniu cisna buuuu, a takie ladne sa!
nie moge sie doczekac, zeby bylo cieplej, bo powoli kurtki nie dopinam i w bluzy sie nie mieszcze :/
co prawda wiekszosc tshirtow siega mi jakos tak pod biust hehe

reklama
Olu matę i pałąk kupiłam w komisie dzieciecym są jak nowe. Za matę zapłaciłam 120,- a za pałąk 25,- złotych, więc tak porównując z allegro to chyba przystępnie, a buciki w Swiecie Dziecka za 15,-

Mam pytanie do dziewczyn, które kupowały karuzelę z misiami Fisher Price czy jesteście z niej zadowolone, bo napaliłam się na nią jak dziki bawół, a ostatnio naczytałam się o niej strasznie złych opinii i ciekawa jestem jak się sprawuje w praktyce ;D

Do góry