reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
tu zakupy przez internet sa bardzo powszechne...choc ja szczerze jeszcze nie robilam...
co do ksiazek - kocham!...tylko teraz czasu mi kompletnie brakuje...niby moglabym Klaudie zostawic samopas,,malego do cycka..i czyytac, ale mialabym mega wyrzuty..wiec dzis nas nie bedzie - jade z dziecmi autobusem do znajomych...do Duski przyjaciolki(ok 20 km) A nas po pracy odbierze...

a czy chwalilam sie ze kupilam kolejna pare butow...krwisto czerwone jebki- baleriny;)z ozdoba ...zrobilam przesiew w szafie i wywalilam kilka par..stad wolne miejsce i njowe buty:p

Zakupow prezz internet jeszcze nie robilam-tzn.spozywczych...i nie przeszkadza mi w duzych marketach robic zakupow-nawet lubie :-)
Natalia-moja praca polega na tym ze mam jedna babcie i jednego dziadka-woze ich po lekarzach,relizuje recepty,pomagam w czynnosciach domowych,robie zakupy itp..tak przypadkiem znalazlam babcie...mialo byc na 3 razy...ale spytala mnie czy bym chciala dluzej wiec sie zgodzilam :-)a potem nawinal sie dziadek :-) Nie powiem-calkiem zadowolona jestem :-)

A co do zakupow to ja tylko dwie bluzki-boxerki kupilam sobie w pl. Za to Adam chyba z 6 sweterkow sobie kupil...polo jedno...a mlodej kupilam dwie bluzki :-) No i jak zwykle rozne dobrodziejstwa z polskich sklepow spozywczych :-D

Ja też jeszcze nie robiłam zakupów spożywczych przez internet.
A wczoraj kupiłam buty :-) takie jak chciałam, normalnie czekały na mnie :-) skórzane, w Ryłko, za 99 zł- z 224, bo była ostatnia para :-)
Zakup błyskawiczny, bo miałam dosłownie kilka minut- chyba tak teraz muszę wpadać do sklepów, bo i w niedzielę się udało upolować, i wczoraj. Tylko tej koszuli co się na nią czaiłam nie kupiłam, nie było mojego rozmiaru- więc dziś jadę w kolejne miejsce :-)

reklama
Do góry