reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Chodziło mi że na innym wątku już się spotkałyśmy :D
No może rzeczywiście pójdę do tej szkoły rodzenia...nawet nie ze względu na praktyczne informacje które otrzymam ale ze względu na zapoznanie się z położną czy położnymi to może mnie ktoś rozpozna jak przyjdę rodzić i nie będzie tak źle :)

Pozdrawiam!

reklama
A ja dzisiaj bohatersko zabrałam się za szycie moskitiery do kołyski Kubusia, bo mam zamiar wystawiać ja w lecie na balkon i nie chcę żeby go coś pokąsało. I muszę wam powiedzieć, że jak na moje dwie lewe rączki to całkiem nieźle mi idzie ;D ;D ;D ;D juz sie nie mogę doczekać kiedy będzie skończona

Dziewczyny , czy opłaca się kupować body (rozmiar 62) z krótkim rękawkiem? Póki co to mam 3 z długim i tak się zastanawiam czy jest sens...Te rączunie odkryte, mimo że będzie lato to ja sama nie wiem..
Mam też 3 czapeczki, 1 malusia tak prosto ze szpitala, druga troszkę większa też na wyjścia z domu no i 1 po kąpieli. Zamierzam jeszcze dokupić 2 po kąpieli no i jedną wyjściową i to chyba wystarczy ???

A ja znowu obstawiam same letnie, bo jakoś sobie nie wyobrażam Kubusia w upały (mam nadzieję że będą) w długim rękawie. I do tego na wszelki wypadek parę z długim i koszulki ;) A jeśli chodzi o czapeczki to też nie mam pojęcia jakie, w jakim rozmiarze i ile?

popieram Sumke, moja koleżanka rodziła pod koniec maja pare lar temu i pamietam ze jej niunia w upały leżała w wózeczku w samym pampersie i chyba skarpetkach :)) Ja również nastawiłam sie na letnie rzeczy chodź nie ukrywam, ze ubranek mam tyle że można byłoby ubrać pięcioro dzieci więc i cieplejsze ubranka się znajdą w razie co :)) :D

dzis ide pobuszowac po sklepach moze dojrze cos milusiego co zwroci moja uwage, a znajac mnie z pewnoscia tak bedzie bo taki ciuszeczki to raczej kazdego rozczula i skusi sie na kupno...

no to rzeczywiście chyba zakupię body z krótkim rękawkiem, nie chcę przegrzewać dziecka jak to robiły nasze mamy :)

Buszowalam po sklepach bo chcialam znalezc body z krotkim rekawkiem albo bez rekawkow ale wszsytkie byly tylko rozpinane w kroku
a z przodu albo z boku nie..
Moze takich nie robia, mialy tylko takie powiekszenia pomocne do wkladania przez glowke.
Dziewczyny help...czy te body z krotki rekawkiem albo bez sa rozpinane z przodu albo boku, czy maja tylko to udogodnienie do wkladania przez glowke, bo juz nie wiem...
W koncu nic nie kupilam...

Ja mam body wprawdzie z długim rękawkiem ale zapinane też z boku i na górze. Poszukaj w sklepach DREWEX, ja tam kupuję ale wydaje mi się ze dobrze bedzie poczekac na nowy wiosenno- letni towar, wtedy to będą szałowe ciuszki! ;D

reklama
Ja też nie widziałam tych letnich rozpinanych, moje mają też tylko takie jakby łódeczki przy szyjce, ale np jest duży wybór rampersów rozpinanych z przodu z krótkim rękawkiem i krótkimi nogawkami a te są na lato idealne, do tego tylko jakieś bawełniane skarpetusie i w miasto  ;D

Do góry