reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dziewczyny przez ta pogode normalnie letnie ciuchy mi się nie przydają cały czas wiosenne
a już sa wyprzedaze sandałów to ja chyba w tym roku nie ponosze dobrze ze mam kalosze
a już sa wyprzedaze sandałów to ja chyba w tym roku nie ponosze dobrze ze mam kalosze
poki co u nas w sypialni.Rusia fajne kolorki. Takie swieze.
A swoja droga masz oddzielny pokoik dla malenstwa czy meblujesz mu kacik u was w sypialni?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
no ja te zjeszcze japonki i sandałay takie bardzo odkryte miałam kupic ale póki co to smigam w mokasynach i kaloszach. Dzisiaj mamy 13 stopni i deszcz
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No mi narazie sie letnie buty przydaja...i balerinki kupilam ostatnio takie dziurkowane :-) super da :-) caly czas w nich smigam... wczoraj sobie zrobilam pedicure...walnelam soczysta czerwien ... i chyba poopalac sie dzis pojde z mloda :-)
ja mam chyba z 30 stopni..i mi to jak najbardziej pasuje...tez zamierzam sie dzis poopalac!..ja teraz smigam w rzymiankach-paskach z cwiekami- teraz buty dla mnei musza byc przede wszystkim wygodne...przy tym lazeniu moim!...a buty wykanczam para na miesiac!..scieram
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja buty tez szybko rozwalam... ide na dniach kupic takie same czarne balerinki bo mi sie widza bardzo i chce miec na zas...i jeszcze takie same chce jak te moje siwo-brzoskwiniowe... :-)
ja pewnei jak tylko bede w miescie kupie tez sobie balerinki, bo moje ulubione zmoczxylam-wracalam w nich i deszcz spadl..no i capia (smierdza:Oteraz;/..po 3 tyg- buty do wywalenia(chyba,z e znacie jakis sposob?...no i takie rzymianki-sandalki kupilabym sobie jeszcze jakies inne...
Ostatnia edycja:
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez szybko zużywam buty dlatego lubie ich miec duuuuużo
Podziel się: